Svenstavägen 6A Jämtlands län, Svenstavik - hitta.se

Svenstavägen 6A

845 31 Svenstavik, Berg Jämtlands län

Adress i Berg i Svenstavik i Jämtlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Svenstavägen 6A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1961

Fastigheten på Svenstavägen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1961.

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,45%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,46% (maj 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 3 års bunden ränta på 1,45% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.363.104 kronor och den första avbetalningen är 2.875 kr kronor.
Bolån i området

Boendemiljön i Berg

Boendemiljön i Berg

Området kring Svenstavägen 6 består till 66% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 60- och 50-talet.

Sextiotalshusen har ofta fasad i tegel, trä eller en kombination av båda materialen. En del hus är byggda i vinkel och har fönsterluckor för utsmyckning. Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 5.46%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 15 214 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Rörön
Bergs tingslag
Bergs kommun
Bergs landskommun, Jämtland

Människorna i Berg

Människorna i Berg

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Berg bor 50% kvinnor och 49% män. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

30% rabatt på Sveriges populäraste barnförsäkring!

Ge ditt barn en trygg start med Sveriges populäraste barnförsäkring! Just nu får alla barn under tre år 30% rabatt första året.

Läs mer och ansök om Trygg-Hansas barnförsäkring nu!

Trygghansa logo
Barnförsäkring
Trygghansa

Familjer med barn i grundskoleålder

I Berg har 6% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 27% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 461 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 519 792 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-10%

Här i Berg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Svenstavägen 6A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,52(0,87)

11,20(-0,08)

0,242(0,00)

Summa

33,962(0,79)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 64% fler röster än riksgenomsnittet.

C+64%

Upp till 25% på bilförsäkringen!

Vår bilförsäkring är rankad i topp bland svenska bilförsäkringar. Drulle och bärgning ingår, såklart. Läs mer och teckna med upp till 25% rabatt.

Se ditt pris och teckna nu

Trygghansa logo
Barnförsäkring
Trygghansa

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Hyundai i området.

Toyota
Hyundai

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Svenstavik

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

119 meter från adressen ligger Galhammars Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (45 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca elva minuters gångväg (1157 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Berg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll

Rapporterat söndagen den 5 juli kl 06:17

Ett urval av kvällens händelser

14:32 - Trafikbrott. E14 Gällö, Bräcke Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 30-årsåldern, misstänkt för flera trafikbrott. Olovlig körning, hastighetsöverträdelse samt omkörning trots möte. Polis skriver en anmälan gällande detta. 16:45 - Trafikbrott. Lit, Östersund Polis stoppar och kontrollerar en personbil och utfärdar i samband med detta en ordningsbot till föraren. Detta på grund av att bilen var avställd. Beloppet på ordningsboten är 1200 kr. Sammanfattningsvis har det varit en kväll med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Djur

Rapporterat söndagen den 5 juli kl 12:34

Polisen får samtal om en älg som befinner sig intill E45 i Åsarna.

Var uppmärksam om du passerar på sträckan.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat lördagen den 4 juli kl 09:32

Viltolycka på E14, Grimnäs.

En bilist har krockat med ett rådjur på E14 i höjd med Grimnäs. Inga personskador, men rådjuret dog i samband med olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
65%
SverigeBerg

Brott jämfört med riket