facebook_pixelKilbergsvägen 3 Jämtlands Län, Vemdalen - hitta.se
Hitta.se

Kilbergsvägen 3

840 92 Vemdalen, Härjedalen Jämtlands Län

Adress i Vemdalen i Vemdalen i Jämtlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kilbergsvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1958

På adressen finns en villa byggd 1958. Huset är 101 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vemdalen.

Bolån i Vemdalen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vemdalen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vemdalen

Tomten är ca 9756 kvadratmeter

Tomten, VEMDALENS KYRKBY 70:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VEMDALENS KYRKBY 70:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vemdalen

Människorna i Vemdalen

Människorna i Vemdalen

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Vemdalen bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Härjedalens kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 258 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 799 845 kronor i lån.

-29%

Här i Härjedalen betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kilbergsvägen 3 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,47% (0,82)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,912% (0,74)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 105% fler röster än riksgenomsnittet.

C+105%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Vemdalen

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 30 737 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 27 854 kr/m2 och går upp med 13.68 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

914 meter från adressen ligger Förskolan Ängen.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Storgårdsgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1166 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vemdalen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 05:12

Försvunnen person från Vemdalsskalet.

Polisen letar sedan 21:30 i går kväll efter en försvunnen person i området Vemdalsskalet. Man i 60-årsåldern, grått kort hår, skäggstubb saknar eventuellt jacka. Vi önskar att allmänhet i Vemdalsskalet letar igenom sina uthus/stugor eller andra utrymmen. Vid tips kontakta polisen på 11414. Uppdaterad klockan 10:43 (av Elisabeth Glaas, RLC-kommunikatör) Polisens arbete för att hitta den försvunne mannen pågår.  Ett ständigt arbete med informationsinhämtning och -bearbetning sker. Polisiära resurser, bland annat söks det med hund och helikopter, samt fjällräddare är också engagerade i sökarbetet. Uppdaterad klockan 13:26  av Elisabeth Glaas, RLC-kommunikatör) Mannen är anträffad avliden utomhus i Vemdalsskalet. Anhöriga är underrättade. Polisen utreder inget brott i samband med detta ärende. Polisen vill tacka allmänheten för tips och visat engagemang.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 08:14

Jämtland, flera viltolyckor och renpåkörningar under eftermiddag och kväll

Inga personskador har rapporterats i samband med olyckorna. I de fall där renar blivit påkörda så har samebyarna kontaktats. I övriga fall så har eftersöksjägare kallats ut. HÄRJEDALEN Strax efter kl 16 kolliderade en bilist med en ren på riksväg 84 söder om Hede. Renen dog.  En kort stund efter det kolliderade ytterligare en bilist med en ren. Olyckan inträffade efter länsväg 315 vid Floda. På samma sträcka inträffade därefter ytterligare en renpåkörning. Båda renarna dog. Strax före kl 18 kolliderade en bilist med en ren på riksväg 84, söder om Hedeviken. Renen haltade från platsen. Därefter inträffade en renpåkörning på länsväg 502 ett par kilometer från Linsell. Renen lämnade platsen. KROKOM Vid 17-tiden kolliderade en bilist med ett rådjur på länsväg 340 vid Nordannälden. Rådjuret dog. En stund senare rapporterades om ytterligare en olycka efter länsväg 340, där en bilist kolliderade med ett rådjur. Oklart hur det gick för rådjuret. STRÖMSUND Under kvällen inträffade också en olycka i Tåsjö. En bilist kolliderade med tre renar. Oklart hur det gick för renarna. ÅRE Under sen eftermiddag kolliderade en bilist med en älg på en väg nära E14 utanför Mattmar. Älgen lämnade platsen, oklart om den var skadad.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 04:07

Viltolycka i Vemdalen.

En personbil och en ren var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador.  Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
43%
SverigeVemdalen

Brott jämfört med riket