facebook_pixelBoarp Västergård 5 Jönköpings Län, Aneby - hitta.se
Hitta.se

Boarp Västergård 5

578 92 Aneby, Aneby Jönköpings Län

Adress i Aneby i Aneby i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Boarp 5.

Hitta hit

Bolån i Aneby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Aneby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Aneby

Tomten är ca 4893 kvadratmeter

Tomten, BOARP 1:16, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BOARP 1:16 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I området bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Anebys kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 949 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 378 451 kronor i lån.

-8%

Här i Aneby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Boarp 5 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,09% (0,44)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,592% (0,42)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 40% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+40%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (452 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (157 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 04:46

Man misstänkt för drograttfylleri.

15:44 Vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Strågatan i Tranås uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen, i 30-årsåldern, fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 06:26

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 25 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits eller omhändertagits av annan anledning. De flesta ärenden som har hanterats är kontroller av fordon som inte har resulterat i någon åtgärd från polisen, trafikkontroller och någon viltolycka utan personskador. 00:27 Polisen larmades till Jönköpingsvägen i Gränna. En bilist hade kört in i ett staket och i en parkerad bil. Det var boende i området som vaknade av ljudet från olyckan men innan de hann ut för att titta hade bilen med förare försvunnit. Polisen har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycka. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 07:02

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 37 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 01:02 Polis larmades av väktare till en matbutik i Aneby med anledning av ett inbrott. När polis kom fram kostaterades det att fönsterrutan till entredörren krossats. Ingen misstänkt fanns kvar på plats och i nuläget har ingen person frihetsberövats. Det är oklart vad som stulits men en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 01:25 Vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Sjögatan i Jönköping valde bilisten att inte stanna på polismannens tecken och ett förföljande inleddes. Vakthavande befäl tog beslut om spikmatta och efter några minuter, vid Hälltorpsgatan, stoppades bilisten med spikmattan. Föraren, en man i 20-årsåldern, är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott för eget bruk. Han fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
79%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket