Karsås 11 Jönköpings Län, Bodafors - hitta.se

Karsås 11

571 62 Bodafors, Nässjö Jönköpings Län

Adress i Norra Sandsjö i Bodafors i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Karsås 11.

Hitta hit

Boendemiljön i Norra Sandsjö

Området kring Karsås 11 består till 77% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 80-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Karsås 11

Vad tycker du om Karsås 11?

Människorna i Norra Sandsjö

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Norra Sandsjö bor 51% kvinnor och 49% män. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Norra Sandsjö har 13% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 22% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 78%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 803 kr, vilket är 45% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 187 940 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-45%

Evenemang och nöjen i närheten av Norra Sandsjö

ticketmaster-logo
Brynolf & Ljung - CirkelnOlsberg Arena2019 M10 19Visa mer
Patrik Isaksson & Anna-Lotta Larsson i Ribbingsnäs LadugårdRibbingsnäs Ladugård2019 M06 15Visa mer
Om igen...Lammhults Folkets Hus2019 M03 31Visa mer
Musikriket - Among LynxLammhults värdshus2019 M04 06Visa mer

Här i Nässjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Karsås 11 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,19(0,54)

11,26(-0,02)

0,242(0,00)

Summa

33,692(0,52)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 174% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+174%

Bilägande

Man kör gärna Volkswagen och Audi i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor och en grundskola i närheten

1 275 meter från adressen ligger Bodafors Frikyrkoförsamling.

Närmaste grundskola är Parkskolan (1 238 meter), som är en kommunal skola.

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (238 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Äldreomsorg, Lant- & Jordbruk, Bussbolag, Partihandel och Bilverkstäder.

Äldreomsorg
Lant- & Jordbruk
Bussbolag
Partihandel
Bilverkstäder

Händelser och brott i närheten av Norra Sandsjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Hemlarm för villa, lägenhet och radhus.  Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och Räkna ut ditt pris

Advertisement

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 22 mars kl 06:41

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan klockan 22 och 06. En person har gripits, se nedan. Tre har frihetsberövats på grund av fylleri eller misstanke om narkotikapåverkan. 00.53 En polispatrull stoppade en bilist på Parallellgatan i Sävsjö. Föraren uppfattades som narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i 30-årsåldern, och han togs med för provtagning. Han hade dessutom ännu en gång kört bil trots att han inte har körkort och blev därför även misstänkt för grov olovlig körning. 01.01 SOS larmade om inbrottslarm på en förskola i Nässjö. Polis kom dit men kunde inte hitta någon misstänkt. Det är oklart om något är stulet. Patrullen dokumenterade omständigheterna och skrev en anmälan om stöld genom inbrott. 01.55 Polisen kontaktades om att ett larm hade gått efter att en dörr till ett stall hade brutits upp. Detta var på landet, ungefär två mil öster som Jönköping. Flera polispatruller skickades till platsen. Ingen kunde gripas, och det kunde också konstateras att inget var stulet. Troligen blev tjuven eller tjuvarna skrämda av att larmet gick. Polisen skriver en anmälan om försök till stöld. Ytterligare ett stall i Jönköpings län drabbades av tjuvar häromdagen, där lyckades man stjäla fyra sadlar samt tillbehör. 02.28 Polis larmades till centrala Gislaved med anledning av ett bråk. En kvinna som befann sig utomhus hade slagit sönder en fönsterruta till en fastighet. När polis kom till platsen framgick det att kvinnan skulle ha misshandlat en man. Kvinnan greps, misstänkt för misshandel i relation. Mannen ska inte ha blivit allvarligt skadad. Båda är i 30-årsåldern. Dessutom har polisen under natten, bland annat, rapporterat sju bilister för olika typer av trafikbrott på E4 genom Jönköping, mellan kl 22 och 02. En man i 40-årsåldern rapporterades för fortkörning och blev av med sitt körkort efter att ha kört i 145 km/h på en 90-sträcka.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 12 mars kl 08:08

Singelolycka på länsväg 761 vid Ekebykvarn.

08.03 Larm om en singelolycka på länsväg 761 i höjd med Ekebykvarn, Sävsjö kommun. En personbil ska ha voltat och ligger på taket. Räddningstjänst och polis på väg. 08.15 Polis på plats. Föraren kommer att föras med ambulans till sjukhus. 08.26 Polis dirigerar fram trafiken växelvis vid olycksplatsen. Bärgare beställd. 08.44 Föraren, en man i 30-årsåldern, hann höras om händelsen innan han följde med ambulansen. Det finns ingen misstanke om brott.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 10 mars kl 08:03

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 50-tal händelser. En person har gripits misstänkt för brott, 13 personer har omhändertagits med stöd av Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. 03.34 Inbrottslarm från kommunhuset i Sävsjö. Ett väktarbolag var först på plats och kunde konstatera flera krossade rutor. På marken utanför låg ett antal datorer och annan datorutrustning, vilket gjorde att misstanke uppstod att tjuvarna var kvar i byggnaden. Byggnaden söktes igenom, men var då tom. En hundpatrull kom till platsen, men fick aldrig upp något bra spår. En anmälan om stöld genom inbrott i kontor upprättades. 04.47 Polis stoppade ett fordon för kontroll i Ekhagen, Jönköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och misstänktes för drograttfylleri. Vid kroppsvisitation påträffades även ett vapen och föraren greps misstänkt för grovt vapenbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
25%
SverigeNorra Sandsjö

Brott jämfört med riket