facebook_pixelIdungatan 13 Jönköpings Län, Gislaved - hitta.se
Hitta.se

Idungatan 13

332 36 Gislaved, Gislaved Jönköpings Län

Adress i Gislaved i Gislaved i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Idungatan 13.

Hitta hit

En villa byggd 1958

På adressen finns en villa byggd 1958. Huset är 119 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Gislaved.

Värderingen är 16 050 kr/m²

Villan på Idungatan 13 värderas till ca 1 910 000 kr (16 050 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 910 000 kr

Bolån i Gislaved - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gislaved. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Gislaved

Tomten är ca 1008 kvadratmeter

Tomten, LINGONET 14, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LINGONET 14 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gislaved

Människorna i Gislaved

Människorna i Gislaved

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Gislaved bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Gislaveds kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 53% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 472 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 673 508 kronor i lån.

-14%

Här i Gislaved betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Idungatan 13 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,13% (0,48)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,632% (0,46)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 50% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+50%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 15 objekt till salu i Gyllenfors

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 782 meter från adressen ligger Gyllenfors-skolan & Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Eneströmsgatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Chili Thai Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (493 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (100 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gislaved

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 15 maj kl 08:07

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 00:31 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Brogatan i Gislaved uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. 00:48 Polispatrull beordrades till Eksjö Camping och Konferens med anledning av att personer från allmänheten ringt in till regionledningscentralen (RLC) om att bilar och människor befunnit sig där och spelat hög musik. När polispatrull anlänt till platsen avvisades ett 10-tal bilar därifrån. 03:30 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Villagatan i Gislaved uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolycka utan personskada (rådjur), trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 06:49

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:36 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Traststigen i Gislaved. Bilisten, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav. Han fick följa med för provtagning och förhör. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Stöld

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 03:26

Tre gripna och anhållna för stöld.

10.18 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en mindre lastbil på riksväg 27 vid Gislaved. I fordonet fanns tre personer, samt gods som polisen misstänkte var stulet. Alla tre greps, misstänkta initialt för stöld alternativt häleri, samt olovlig avfallshantering. De gripna är två män och en kvinna, en man är i 35-årsåldern och de två övriga i 30-årsåldern. Samtliga är i utländska medborgare. Polisen tog lastbilen i beslag för teknisk undersökning. 14.50 Samtliga tre har anhållits efter beslut av åklagare. De är misstänkta för stöld och otillåten avfallstransport. I lastbilen hittades ett 20-tal bilbatterier som polisen misstänker är stulna, dessutom finns det restriktioner kring hur bilbatterier ska transporteras.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeGislaved

Brott jämfört med riket