facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Jönköpings län, Huskvarna - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

561 31 Huskvarna, Jönköping Jönköpings län

Adress i Huskvarna i Huskvarna i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 6.

Hitta hit

Bolån i Huskvarna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huskvarna. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (12%).

Wikipediafoton från närområdet

Viktoriabyn, Huskvarna
Huskvarna kyrka
Huskvarna distrikt
Huskvarna stad

Människorna i Huskvarna

Människorna i Huskvarna

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Huskvarna bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 795 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 524 583 kronor i lån.

-27%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 100% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+100%

Bostadsmarknaden i Huskvarna

i Huskvarna pågår och planeras det för 40 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 67 objekt till salu i Huskvarna

Just nu finns det 12 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 7 787 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

113 meter från adressen ligger Viktoria Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Tempo Huskvarna på Hakarpsvägen 65.

Lockas man av restaurangbesök finns Tiger's Pizzeria och Café Cicki Ma Ma i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (396 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (404 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Huskvarna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Åldringsbrott

Rapporterat tisdagen den 15 juni kl 10:05

Man i 85-årsåldern utsatt för bedrägeri.

20.08 Polisen fick samtal om att en man i 85-årsåldern i Aneby hade lurats att ge sitt bankkort och kod till en man som utgav sig för att ringa från Telia. Mannen erbjöd den äldre mannen en gratis telefon eftersom att han hade varit kunde så länge. Samtidigt hade en annan man ringt på dörren i samma ärende och bad om 20 kronor i fraktkostnad i förväg. Den äldre mannen lurades i samband med detta att ge sina bankuppgifter. Polisen har sökt efter mannen som ringde på, men utan framgång. Polisen har också hållit förhör och tagit uppgifter för en anmälan om bedrägeri. Det är i nuläget oklart om några pengar har dragits från den äldre mannens kort. En granne hjälpte honom att spärra kortet 15-20 minuter efter bedrägeriet. Bedragare använder olika metoder och kan utge sig för att vara från polisen, en bank, ett telefoniföretag eller något helt annat. Målet är att komma över bankkort och kod eller att förmå den drabbade, ofta en äldre person, att logga in på sin bankdosa eller sitt bank-id. Man ska aldrig lämna ut sina personliga bankuppgifter eller logga in på sin bank på någon annans uppmaning. Avsluta samtalet och ring polisen på 114 14, eller på 112 om det precis har skett.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 13 juni kl 12:13

Trafikolycka på gångbana i Liljeholmen.

12.04 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på en gångbana i Liljeholmen, Jönköping. Enligt uppgifter till SOS ska en person på en longboard ha krockat med en cyklist. 12.08 polisen är på väg till olycksplatsen. 12.13 polisen är framme vid olyckan. 12.40 polisen är klar på olycksplatsen. En kvinna i 20-årsåldern, som färdades på longboard, har förts till sjukhus med ambulans. Hon antas ha en fotledsfraktur. Det finns ingen misstanke om brott.

Bedrägeri

Rapporterat tisdagen den 1 juni kl 11:32

Man misstänks för att ha fuskat på teoriprovet.

10:13 Polis beordrades till Bataljonsgatan i Jönköping då personal på Trafikverket uppmärksammat en man som misstänktes för att ha fuskat på ett teoriprov. Personal misstänkte att mannen skrev provet i en annan persons namn. En polispatrull åkte till platsen för att utreda händelsen. En förundersökning gällande grov osann försäkran inleddes. Den misstänkte är en man i 25-årsåldern. Transportstyrelsen har ändrat reglerna så att det är straffbart att fuska vid teoriprov och använda otillåten hjälp. Sedan den 1 mars ska provtagaren lämna försäkran att på heder och samvete intyga att inte använda otillåtna hjälpmedel eller på annat sätt missbruka provet. Brottet är osann försäkran och straffsatsen är böter eller fängelse.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeHuskvarna

Brott jämfört med riket