facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Jönköpings län, Jönköping - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

553 16 Jönköping, Jönköping Jönköpings län

Bolån i Jönköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Jönköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Jönköping

Boendemiljön i Jönköping Centrum

Boendemiljön i Jönköping Centrum

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1980- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (58%).

Boendemiljön i Jönköping Centrum

Fyra drönarbilder över Jönköping Centrum

En drönare har flugit över Jönköping Centrum och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Jönköping Centrum från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Jönköpings Sofia distrikt
Folkets hus, Jönköping
Sofiakyrkan
Västra Storgatan

Människorna i Jönköping Centrum

Människorna i Jönköping Centrum

Barnfamiljer med extremt höga inkomster i eftertraktade villaområden kring storstäderna

I Jönköping Centrum bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 51% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 42% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 79%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 134 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 880 989 kronor i lån.

-11%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 24,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 87% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+87%

Bostadsmarknaden i Jönköping Centrum

i Jönköping Centrum pågår och planeras det för 331 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 368 objekt till salu i Råslätt

Just nu finns det 73 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 7 852 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

181 meter från adressen ligger Familjecentral Väster Öppna Förskolan.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Atollen på Lantmätargränd 63.

Lockas man av restaurangbesök finns Pitcher's Jönköping och Aqua Dinner & Drinks i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (306 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (26 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Jönköping c/o Cardio Club, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Jönköping Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 07:21

Man gripen misstänkt för misshandel i relation.

18:45 Polis larmades till en adress i centrala Jönköping med anledning av en misshandel. 18:53 När polispatrull anlänt till platsen greps en man i 45-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 40-årsåldern, ska inte ha behövt vård av ambulans.

Farligt föremål, misstänkt

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 01:40

Misstänkt farligt föremål anträffat på golfbana.

12.08 SOS-larm kom till polisen om brand utomhus på A6 golfbana. En inringare sade sig ha hittat en misstänkt granat. 12.21 Polisen är framme på platsen. 13.15 Polisen har inspekterat och fotograferat granaten. Bilden har skickats till Polisens Nationella Bombskydd för bedömning och de har beslutat att komma till platsen och göra en egen bedömning för att fatta beslut om hur föremålet ska hanteras vidare. 16:30 Bombskyddet har omhändertagit granaten. Det finns ingen misstanke om brott och polispatrull kommer inte skriva någon anmälan.

Sjölagen

Rapporterat tisdagen den 8 juni kl 06:49

Två vattenskotrar kolliderade på Munksjön.

18:05 Polisen fick samtal om en olycka som hade inträffat på Munksjön. Enligt initiala uppgifter skulle två vattenskotrar ha kolliderat. En polispatrull åkte till platsen för att utreda vad som hade inträffat. En av vattenskoterförarna misstänks för vårdslöshet i sjötrafik. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuella personskador i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
32%
SverigeJönköping Centrum

Brott jämfört med riket