facebook_pixelKyrkogatan 5 Jönköpings Län, Vetlanda - hitta.se
Hitta.se

Kyrkogatan 5

574 32 Vetlanda, Vetlanda Jönköpings Län

Adress i Vetlanda i Vetlanda i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kyrkogatan 5.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2017

Fastigheten på Kyrkogatan 5 är ett flerfamiljshus byggt 2017.

Bolån i Vetlanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vetlanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vetlanda

Boendemiljön i Vetlanda

Boendemiljön i Vetlanda

I området kring Kyrkogatan 5 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (33%).

Wikipediafoton från närområdet

Vetlanda kyrka
Vetlanda stad
Vetlanda
Östra Njudungs tingslag

Människorna i Vetlanda

Människorna i Vetlanda

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Vetlanda bor 62% kvinnor och 38% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Vetlandas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 374 kr, vilket är 36% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 342 306 kronor i lån.

-36%

Skatteläget i Vetlanda

För de som är folkbokförda på Kyrkogatan 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,51% (-0,14)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,012% (-0,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+83%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 25 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

615 meter från adressen ligger Målaregården Förskola Daghem Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Fabriksgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns BEST WESTERN Vetlanda Stadshotell och Chili Thai i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (113 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (345 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vetlanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat tisdagen den 26 januari kl 05:23

Man till sjukhus efter arbetsplatsolycka.

15.03 SOS larmade om en arbetsplatsolycka i Myresjö. En man hade fallit under arbete med en stege. 15.51 Polis på plats. Den drabbade, en man i 55-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Polisen har dokumenterat omständigheterna på platsen och skriver en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 26 januari kl 08:49

Inbrott i skola upptäcktes under tisdagsmorgonen.

Någon gång mellan klockan 17:30 på måndagen och klockan 05:40 på tisdagen drabbades en skola på Kullgatan av ett inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalerna genom att krossa ett fönster. Vad som har tillgripits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Under tisdagsmorgonen genomfördes en brottsplatsundersökning. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 09:31

Bilist körde ner i diket på gund av halt väglag.

09:07 Polis, räddningstjänst och ambulans beordades till länsväg 125 i Nye, Vetlanda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha kört ner i diket och hamnat upp och ner. En person ska vara drabbad. 09:19 Polispatrull på plats. Föraren, en man i 20-årsåldern, ska initialt inte ha fått några personskador. Det ska ha varit halt på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
19%
SverigeVetlanda

Brott jämfört med riket