facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Jönköpings Län, Vetlanda - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

574 32 Vetlanda, Vetlanda Jönköpings Län

Adress i Vetlanda i Vetlanda i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

En villa byggd 1955

På adressen finns en villa byggd 1955. Huset är 106 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Vetlanda.

Värderingen är 18 207 kr/m²

Villan på Trädgårdsgatan 22 värderas till ca 1 930 000 kr (18 207 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 930 000 kr

Bolån i Vetlanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vetlanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Vetlanda

Tomten är ca 870 kvadratmeter

Tomten, KIRURGEN 2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KIRURGEN 2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vetlanda

Människorna i Vetlanda

Människorna i Vetlanda

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Vetlanda bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Vetlandas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 208 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 801 951 kronor i lån.

-14%

Skatteläget i Vetlanda

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,51% (-0,14)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,012% (-0,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+61%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 14 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 31 objekt till salu i Stensåkra

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

384 meter från adressen ligger Målaregården Förskola Daghem Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Fabriksgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns BEST WESTERN Vetlanda Stadshotell och Chili Thai i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (332 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (233 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vetlanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 01:13

Larm om trafikolycka på riksväg 31 söder om Vetlanda.

11:45 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 31, söder om Vetlanda, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter skulle två personbilar ha kolliderat. En polispatrull har beordrats till olycksplatsen. 12:59 Polispatrullen har nu lämnat platsen. De två inblandade bilarna har bärgats från platsen. 14:20 Ingen person ska ha behövt följa med ambulans till sjukhus. Polisen kommer att utreda orsaken till olyckan.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 06:43

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.28 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 00.00 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Torsvik uppstod misstanke om droggrattfylleri på föraren, en man i 40-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs efter det. 00.02 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Vetlanda uppstod misstanke om ringa narkotikabrott på en passagerare. En man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör och frigas efter det. Övriga ärenden består av kontroller, många trafikrelaterade och ett antal trafikförseelser som inte har lett till lfrihetsberövanden samt viltolyckor utan personskador. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 06:41

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser: 02:10 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Floragatan i Vetlanda. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning och förhör. 03:46 Polis beordrades till ett företag på Järnvägsgatan i Gislaved med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller samt väktare involverades i ärendet och åkte till adressen. Flera gärningsmän ska ha tagit sig in i företagets lokal och stulit gods, exakt vad som har stulits är i nuläget oklart. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
19%
SverigeVetlanda

Brott jämfört med riket