facebook_pixelKristina Nilssons Väg 2 Jönköpings län, Vrigstad - hitta.se

Kristina Nilssons Väg 2

576 97 Vrigstad, Sävsjö Jönköpings län

Adress i Vrigstad i Vrigstad i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kristina Nilssons Väg 2.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Kristina Nilssons Väg 1C är ett flerfamiljshus.

Bolån i Vrigstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vrigstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vrigstad

Boendemiljön i Vrigstad

Boendemiljön i Vrigstad

Området kring Kristina Nilssons Väg 2 består till 28% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1930-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Vrigstads distrikt
Vrigstads landskommun
Lundholmssjön
Slättsjön, Småland

Människorna i Vrigstad

Människorna i Vrigstad

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Vrigstad bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Sävsjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 600 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 173 277 kronor i lån.

-35%

Skatteläget i Sävsjö

För de som är folkbokförda på Kristina Nilssons Väg 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,92% (0,27)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 297% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+297%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Hyundai i området.

BMW
Hyundai

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

117 meter från adressen ligger Förskolan Tuvan.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Vrigstad på Torget 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (38 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (277 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vrigstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat måndagen den 30 november kl 09:46

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 30 november kl 06:31

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 29 november kl 02:36

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
53%
SverigeVrigstad

Brott jämfört med riket