facebook_pixel
Hitta.se

Om Jpd Entreprenad AB

JPD ENTREPRENAD AB – BYGG, MARK OCH BEMANNING! Letar du efter en komplett byggentreprenad som kan hjälpa till med allt från byggnation till dränering och transport? Då är det oss på JPD Entreprenad du ska prata med. Vi har stor erfarenhet från byggbranschens olika områden. Anlita oss för ett fulländat projekt eller låt oss hjälpa dig med något specifikt. Idag erbjuder vi alla typer av bygg-, mark- och grävarbeten samt uthyrning av personal! 

OLIKA GRÄVARBETEN 

På JPD Entreprenad har är vi proffs på grävarbeten av alla möjliga slag. Vi utför grävarbeten åt andra företag, men även helt i egen regi som entreprenad. Ibland anlitas vi till grövre grävarbeten medan det andra gånger kan röra sig om enklare markjobb. Vi fixar allt från grovjobbet till finliret helt enkelt. Våra duktiga maskinförare har stor erfarenhet av transport- och bygg i olika miljöer. Hör av dig så berättar vi mer om våra tjänster inom transport- och grävarbeten!

Vad tycker du om Jpd Entreprenad AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Huggarvägen 32, 137 40 Västerhaninge

Jpd Entreprenad AB har verksamhet på Huggarvägen 32, Västerhaninge. 

Jpd Entreprenad AB gick med vinst (2020)

Jpd Entreprenad AB gick med vinst, 1 851 000 kr. Jpd Entreprenad AB ökade sin omsättning med 54,23% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Jpd Entreprenad AB:

Aktiebolaget ska berdriva byggentreprenadverksamhet, markarbeten, uthyrning av personal, försäljning av byggmaterial, byggstäd och därmed idka förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Jpd Entreprenad AB

Organisationsnummer:

559138-0943

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2017-12-07

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49410 - Vägtransport, godstrafik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-044 45 37