facebook_pixelStengatan 64 Kalmar län, Oskarshamn - hitta.se
Hitta.se

Stengatan 64

572 58 Oskarshamn, Oskarshamn Kalmar län

Adress i Oskarshamn i Oskarshamn i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stengatan 64.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Stengatan 64 är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Oskarshamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oskarshamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Oskarshamn

Boendemiljön i Oskarshamn

Boendemiljön i Oskarshamn

I området kring Stengatan 64 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (46%).

Wikipediafoton från närområdet

Oskarshamn
Oscarsgymnasiet

Människorna i Oskarshamn

Människorna i Oskarshamn

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Oskarshamn bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Oskarshamns kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 288 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 252 480 kronor i lån.

-33%

Här i Oskarshamn betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Stengatan 64 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,872% (0,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 75% fler röster än riksgenomsnittet.

S+75%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 134 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Oskarshamn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

462 meter från adressen ligger Solbackens förskola.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Södertorn på Stengatan 58.

Lockas man av restaurangbesök finns Harrys Pub & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (586 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca fyra minuters gångväg (496 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Arena Oskarshamn, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oskarshamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 10:00

Man skadad i samband med arbete, Döderhult.

Larm inkommer om en arbetsplatsolycka. En man uppges ha skadats i samband med arbete med tryckluft. Polis och ambulans kör till platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus.

Stöld

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 07:06

Två gripna efter stöld på företag, centrum.

En uppringare berättar om ett pågående inbrott på ett företag på Blomgatan. Uppringaren berättar vidare att två gärningsmän varit aktiva vid inbrottet. Polis skickas till platsen och konstateras inbrott i fordon tillhörande företaget. Gärningsmännen ska dock ha lämnat platsen i en personbil, en personbil som strax därefter stoppas för kontroll på Konvaljevägen. I bilen finns då en 29-årig man som grips och efter spårning med hund kan den andre misstänkte gripas i närheten. Misstänkt stöldgods anträffas också i närheten.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:01

Man till sjukhus efter olycka, Gröndal.

Larm inkommer om en arbetsplatsolycka ombord på en båt i Norra kajen. En man ska ha fått ett föremål i huvudet. Polis och ambulans skickas till platsen. Mannen, som är i 20-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeOskarshamn

Brott jämfört med riket