facebook_pixelKlocketorpsvägen 52 Kalmar Län, Södra Vi - hitta.se
Hitta.se

Klocketorpsvägen 52

598 72 Södra Vi, Vimmerby Kalmar Län

Bolån i Södra Vi - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Södra Vi. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Södra Vi

Boendemiljön i Djursdala

Boendemiljön i Djursdala

Området kring Klocketorpsvägen 52 består till 30% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1930-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Hallersrum
Bruddgöl
Djursdala distrikt
Djursdala socken

Människorna i Djursdala

Människorna i Djursdala

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Djursdala bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Vimmerbys kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 983 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 652 536 kronor i lån.

-34%

Här i Vimmerby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Klocketorpsvägen 52 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,972% (0,80)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Centerpartiet det största partiet med 22,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 166% fler röster än riksgenomsnittet.

C+166%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

831 meter från adressen ligger Djursdala skola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (592 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (75 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Djursdala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 03:56

Man gripen för

13:56 Polisen larmades till en bostad i Kisa med anledning av ett bråk. Då det enligt de första uppgifterna kunde finnas ett vapen i bostaden beordrades flera polispatruller till adressen.    Inne i lägenheten anträffades flera personer. Ingen var fysiskt skadad. 14:30 En man i 30-årsåldern greps misstänkt för olaga hot mot en person som han är släkt med. Han fördes till polisstationen för förhör. Han misstänks också vara påverkad av narkotika och provtagning kommer genomföras. Ett misstänkt luftvapen anträffades i samband med gripandet och togs i beslag. Vapnet verkar vara en så kallad softairgun.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:00

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:20 Polis larmades till Kisa busstation där en kvinnlig busschaufför hade blivit hotad av två män. De två männen skulle ha hotat busschauffören verbalt. Busschauffören ska inte ha blivit fysiskt skadad i samband med händelsen. En anmälan om hot mot tjänsteman kommer att upprättas. Männen påträffades aldrig av polis. 01:13 Polis larmades till en bostad i Tannefors, Linköping, med anledning av ett bråk. En man, som är i 55-årsåldern, hade misshandlat en kvinna. Mannen greps misstänkt för misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans skadeläge. 01:15 Polis larmades till en butik på Nygatan i Linköping med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En ruta till butiken ska ha krossats, vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades, i nuläget finns ingen misstänkt för brottet. 04:05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en matbutik på Bronsåldersgatan i Linköping med anledning av ett larm om en brand. Det brann i en papperskorg i ett kundvagnshus. Ingen person skadades i samband med detta. En anmälan gällande skadegörelse genom brand skrevs, det finns ingen misstänkt för brottet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller samt ärenden som rör psykisk ohälsa.

Inbrott

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 06:42

Inbrott i butik, Målilla.

Någon har krossat en ruta till en butik på Amerikavägen i Målilla och därefter stulit cigaretter från butiken. Polis var snabbt på plats efter inbrottet men gärningsmannen hade då redan lämnat platsen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
37%
SverigeDjursdala

Brott jämfört med riket