facebook_pixelVimmerbyvägen 6 Kalmar Län, Storebro - hitta.se
Hitta.se

Vimmerbyvägen 6

598 70 Storebro, Vimmerby Kalmar Län

Adress i Vimmerby i Storebro i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vimmerbyvägen 6.

Hitta hit

Bolån i Storebro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Storebro. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Storebro

Boendemiljön i Vimmerby

Människorna i Vimmerby

Människorna i Vimmerby

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Vimmerby bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Vimmerbys kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 906 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 890 654 kronor i lån.

+3%

Här i Vimmerby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Vimmerbyvägen 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,972% (0,80)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 67% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+67%

Bilägande

Man kör gärna Seat och Volvo i området.

Seat
Volvo

Bostadsmarknaden i Vimmerby

Just nu finns 4 objekt till salu i Storebro

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 12 233 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 735 kr/m2 och går upp med 40.91 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

450 meter från adressen ligger Storebro Förskola Katthult.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (108 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vimmerby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 08:31

Brand i jaktstuga.

18:44 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Högmålen i Ydre efter larm om en brand. Enligt SOS-larmet ska en det vara en fullt utvecklad brand i en barrack. 20:18 Polispatrull har varit på platsen. Det visade sig att en liten jaktstuga börjat brinna och brunnit ner helt. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Enligit initiala uppgifter ska ingen person ha skadats i samband med branden. I nuläget finns ingen misstänkt. 

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 09:43

Larm om trafikolycka på riksväg 23/34, söder om Kisa.

09:36 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka på riksväg 23/34 söder om Kisa. Olyckan ska ha inträffat i närheten av Gulltorp. Enligt initiala uppgifter ska en timmerbil ha kört av vägen. 10:28 Timmerbilen står ej trafikfarligt till. 11:37 Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:13

Stöld av katalysatorer, Södra Vi.

Larm inkommer om ett pågående inbrott på en bildemontering. Personer uppges befinna sig innanför det inhängnade området. Polispatruller skickas till platsen. De misstänkta personerna har lämnat platsen när polis anländer och kontroller påbörjas i området. En personbil stoppas med två män stoppas. Misstanke uppstår om att det är dessa män som varit inne på bildemonteringen. Vid kontroll av terrängen i området anträffas misstänkt stöldgods i form av bland annat katalysatorer. De två männen grips misstänkta för stöld genom inbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
37%
SverigeVimmerby

Brott jämfört med riket