Karlstad CCC Tage Erlandergatan 8A, Karlstad - hitta.se

Många företag har flyttat till Karlstad senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Karlstad CCC

Med Klarälven och vacker natur som närmaste granne, med restauranger, nöjen och shopping pulserande runt hörnet är det lätt att inspireras till både trevliga och effektiva arrangemang. Natur, närhet, puls och att samtidigt ta vara på din tid - i en härlig kombination. Karlstad CCC är ett toppmodernt och flexibelt hus för alla typer av möten; kongresser, konferenser, konserter, utställningar och föreställningar, bara för att nämna något. Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet!

Karta och andra adresser

Tage Erlandergatan 8A, 652 20 Karlstad

Karlstad CCC har kontor på Tage Erlandergatan 8A i Haga, KarlstadPå denna adress finns även 4 andra företag registrerade.

Karlstad CCC har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Karlstadskontoret är Karlstad Convention Bureau i Karlstad.

Parkeringar nära Karlstad CCC på Tage Erlandergatan 8A

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Karlstad CCC. Det närmaste ligger 35 meter bort, Tage Erlandergatan vid CCC.

35m

Parkering (EASYPARK)

Tage Erlandergatan vid CCC

309m

Parkering (EASYPARK)

Varmbadhuset

331m

Parkering (EASYPARK)

Slussvakten

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Karlstad CCC?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 054-22 21 00