KFX HR-partner Stockholm Sturegatan 38, Stockholm - hitta.se

Om KFX HR-partner Stockholm

KFX är ett av landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är en trygg HR-partner som än idag leds av samma entreprenör som grundade det för 30 år sedan. Vårt fokus är alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och personal. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss. Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vi rekryterar och bemannar med personal till alla branscher och nivåer för både små och stora företag. Vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder. Stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ord är våra värdeord och deras innebörd ska genomsyra hela vår verksamhet.

Karta och andra adresser

Sturegatan 38, 114 36 Stockholm

KFX HR-partner Stockholm har kontor på Sturegatan 38 på Humlegården, StockholmPå denna adress finns även 18 andra företag registrerade.

KFX HR-partner Stockholm har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är KFX HR-partner Västerås i Västerås.

Parkeringar nära KFX HR-partner Stockholm på Sturegatan 38

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av KFX HR-partner Stockholm. Det närmaste ligger 208 meter bort, Humlegården, P-Hus.

208m

Parkering (EASYPARK)

Humlegården, P-Hus

263m

Parkering

P-Hus

316m

Parkering

P-Hus

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om KFX HR-partner Stockholm?

Skriv ett omdöme

KFX HR-partner Stockholm gick med vinst (2018)

KFX HR-partner Stockholm gick med vinst, 6 616 tkr. KFX HR-partner Stockholm minskade sin omsättning med -0.01% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Kfx Hr-Partner Stockholm AB:

Aktiebolaget ska bedriva uthyrning av personal på entreprenad inom såväl den administrativa som tekniska sektorn. Dessutom skall bolaget rekrytera personal på uppdrag av kund samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Kfx Hr-Partner Stockholm AB

Organisationsnummer:

556587-6652

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

KFX HR-partner Skandinavien AB

Bolaget registrerat:

2000-03-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

78200 - Personaluthyrning

Branscher

Andra format av 08-663 99 00