facebook_pixelStamvägen 8 Kronobergs Län, Växjö - hitta.se
Hitta.se

Stamvägen 8

352 53 Växjö, Växjö Kronobergs Län

Adress i Teleborg i Växjö i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stamvägen 8.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1979

På adressen finns ett kedjehus byggt 1979. Huset är 131 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Teleborg.

Värderingen är 25 725 kr/m²

Kedjehuset på Stamvägen 8 värderas till ca 3 370 000 kr (25 725 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 370 000 kr

Bolån i Växjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Växjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Växjö

Tomten är ca 707 kvadratmeter

Tomten, ARBETSCHEFEN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ARBETSCHEFEN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Teleborg

Människorna i Teleborg

Människorna i Teleborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Teleborg bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Växjös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 958 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 673 669 kronor i lån.

-4%

Här i Växjö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Stamvägen 8 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,19% (-1,46)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

32,432% (-0,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

M+30%

Bostadsmarknaden i Teleborg

i Teleborg pågår och planeras det för 151 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vikaholm

Just nu finns det 8 hyreslägenheter att byta till i närheten av stamvägen. Snitthyran är 7 441 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

255 meter från adressen ligger Skeppet Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Smedsvängen 12.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (339 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (76 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Teleborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 11 april kl 01:33

Larm om en trafikolycka på Järnvägsgatan i Rydaholm.

12:49 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på Järnvägsgatan i Rydaholm. Enligt initiala uppgifter ska två bilar vara inblandade i händelsen. Bärgare kallades till platsen. 13:49 Båda bilarna bärgades från platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En av förarna fick böter för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

Motorfordon, stöld

Rapporterat lördagen den 10 april kl 12:55

Två gripna för inblandning i stöld av bil, Långasjö.

Uppringare larmar om att en bil stulits från en parkeringsplats i Långasjö. Bilens ägare uppges följa efter i ett annat fordon. Man kör i riktning mot Visselfjärda. Polispatruller skickas till området. Mellan Långasjö och Visselfjärda kör en bil i diket. I denna bil färdas två personer som misstänks vara inblandade i bilstölden. Personerna, en man och en kvinna, springer ut till skogs. En hundpatrull budas. Mannen och kvinnan anträffas i närområdet och grips misstänkta för stöld av motorfordon. Fler brottsmisstankar kan tillkomma. Den stulna bilen har ännu ej anträffats, men signalement är utlarmat till samtliga polispatruller.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 06:59

Två personbilar i kollision, Sjöatorp.

En trafikolycka inträffar på väg 25 i närheten av Sjöatorpsrondellen där två personbilar kolliderar. Inga personer uppges ha kommit till skada men olyckan kan orsaka störningar i trafiken.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
329%
SverigeTeleborg

Brott jämfört med riket