facebook_pixelTrädvägen 14 Kronobergs Län, Växjö - hitta.se
Hitta.se

Trädvägen 14

352 53 Växjö, Växjö Kronobergs Län

Adress i Teleborg i Växjö i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädvägen 14.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1980

På adressen finns ett kedjehus byggt 1980. Huset är 120 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Teleborg.

Bolån i Växjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Växjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Växjö

Tomten är ca 481 kvadratmeter

Tomten, RÖRMOKAREN 2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RÖRMOKAREN 2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Teleborg

Människorna i Teleborg

Människorna i Teleborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Teleborg bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Växjös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 424 kr, vilket är 1% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 110 319 kronor i lån.

+1%

Här i Växjö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Trädvägen 14 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,19% (-1,46)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

32,432% (-0,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

M+30%

Bostadsmarknaden i Teleborg

i Teleborg pågår och planeras det för 130 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 18 objekt till salu i Vikaholm

Just nu finns det 10 hyreslägenheter att byta till i närheten av trädvägen. Snitthyran är 5 576 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

173 meter från adressen ligger Skeppet Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Smedsvängen 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Teleborgshallen Pizzeria och Café Karl Oskar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (447 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Teleborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 02:09

Flera fordon i kollision på väg 25.

En olycka med flera inblandade fordon har inträffat på väg 25 strax väster om Växjö. Omständigheterna på olycksplatsen är inledningsvis oklara. Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats.  Uppdatering: På plats konstateras att det har varit en mindre kollision mellan två personbilar. Arbetet på platsen är färdigt och trafiken rullar störningsfritt. 

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:00

Larm om hotfull man, Norra Järnvägsgatan.

Flera polispatruller befinner sig just nu i området kring Järnvägsstationen, detta med anledning av ett larm om en hotfull man. Mannen, enligt uppgift utrustad med ett knivliknande föremål, ska ha jagat en eller flera personer. Parterna ska dessförinnan ha varit inblandade i någon form av konfrontation. Den misstänkte, som är i 25-årsåldern, är anträffad och gripen misstänkt för olaga hot. Inga personskador har rapporterats.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 08:11

Busschaufför misshandlad, Växjö.

Larm inkommer om en misshandel på Stortorget. En busschaufför ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Polispatruller samt ambulans skickas till platsen. Två gärningsmän uppges ha lämnat platsen till fots. Uppdatering:  En person är gripen. Det rör sig om en man i 20-årsåldern. En anmälan om grov misshandel upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
329%
SverigeTeleborg

Brott jämfört med riket