facebook_pixelTrädvägen 3 Kronobergs Län, Växjö - hitta.se
Hitta.se

Trädvägen 3

352 53 Växjö, Växjö Kronobergs Län

Adress i Teleborg i Växjö i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1980

På adressen finns en villa byggd 1980. Huset är 149 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Teleborg.

Värderingen är 26 912 kr/m²

Villan på Trädvägen 3 värderas till ca 4 010 000 kr (26 912 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 010 000 kr

Bolån i Växjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Växjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Växjö

Tomten är ca 661 kvadratmeter

Tomten, SNICKARBASEN 3, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SNICKARBASEN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Teleborg

Människorna i Teleborg

Människorna i Teleborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Teleborg bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Växjös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 128 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 483 811 kronor i lån.

+4%

Här i Växjö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Trädvägen 3 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,19% (-1,46)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

32,432% (-0,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

M+30%

Bostadsmarknaden i Teleborg

i Teleborg pågår och planeras det för 151 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vikaholm

Just nu finns det 8 hyreslägenheter att byta till i närheten av trädvägen. Snitthyran är 7 441 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

266 meter från adressen ligger Skeppet Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Smedsvängen 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Karl Oskar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (427 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (53 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Teleborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 06:59

Två personbilar i kollision, Sjöatorp.

En trafikolycka inträffar på väg 25 i närheten av Sjöatorpsrondellen där två personbilar kolliderar. Inga personer uppges ha kommit till skada men olyckan kan orsaka störningar i trafiken.

Vållande till kroppsskada

Rapporterat fredagen den 26 mars kl 03:35

Polis larmas till Teatertorget.

Polis larmas till Teatertorget där ambulans och räddningstjänst redan är på plats och arbetar med att vårda tre personer. Det rör sig om tre män som är inte är kontaktbara, samtliga förs till sjukhus med ambulans. Det finns inga tecken på att männen blivit utsatta för något våld. Det är för närvarande oklart om männen fått i sig något som orsakat deras tillstånd. Polisen har upprättat en anmälan om vållande till kroppsskada för att klargöra vad som orsakat männens tillstånd.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 25 mars kl 07:06

Personbil i olycka, RV25.

Larm inkommer om en singelolycka på RV25 i höjd med Risinge. En personbil har kört ner i diket. Olyckan har skett i östergående riktning. Föraren uppges vara skadad. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Uppdatering: Bilen ska bärgas från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
329%
SverigeTeleborg

Brott jämfört med riket