Mäklarhuset Kalmar Larmtorget 5, Kalmar - hitta.se
Mäklarhuset Kalmar Cover

Växel

Telefax

Många företag har flyttat till Kalmar senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Mäklarhuset Kalmar

Sveriges största fria mäklarkedja

Mäklarhuset är en rikstäckande mäklarkedja med över 110 lokala fristående kontor runt om i hela Sverige och delar av Spanien. Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept. Vilket förkortar vägen för dig, när du ska sälja eller köpa bostad.

Vi jobbar smart och digitalt. Med branschledande och smarta tjänster erbjuder vi service och bostadsupplevelser som sticker ut och gör skillnad. Resultatet är en kundnöjdhet i absolut toppklass.

Vi hjälper dig med allt som rör ditt boende. Oavsett om du planerar att flytta i morgon eller om tio år. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med stort hjärta, kunskap och en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bostad.


Karta och andra adresser

Larmtorget 5, 392 32 Kalmar

Mäklarhuset Kalmar har kontor på Larmtorget 5 på Kvarnholmen, KalmarPå denna adress finns även 4 andra företag registrerade.

Mäklarhuset Kalmar har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kalmarskontoret är Mäklarfirman Ahlqvist i Högsby.

Parkeringar nära Mäklarhuset Kalmar på Larmtorget 5

Det finns 1 parkeringsplatser i närheten av Mäklarhuset Kalmar. Det närmaste ligger 460 meter bort, P-hus Linnéuniversitet.

460m

Parkering (EASYPARK)

P-hus Linnéuniversitet

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Mäklarhuset Kalmar?

Skriv ett omdöme

Mäklarhuset Kalmar gick med vinst (2018)

Mäklarhuset Kalmar gick med vinst, 11 tkr. Mäklarhuset Kalmar minskade sin omsättning med -21.26% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Mäklarfirman Ahlqvist AB:

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Mäklarfirman Ahlqvist AB

Organisationsnummer:

556919-1462

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2013-01-17

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0480-42 09 20 & 0480-42 09 02