facebook_pixel
Hitta.se
MAX i Borlänge - Hamburgerrestauranger & Gatukök

Om MAX i Borlänge

Välkommen!

MAX är Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja! Vi startade redan 1968. Först fem år senare gjorde vår kollega från USA entré. Ambitionen är den samma som för 50 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste burgarna.


Karta och andra adresser

Åkrerondellen 7, 781 71 Borlänge

MAX i Borlänge har verksamhet på Åkrerondellen 7, Borlänge. 

MAX i Borlänge har 147 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Borlängeskontoret är MAX Fridhemsplan i Stockholm.

MAX i Borlänge har 2 i betyg!

MAX i Borlänge har betygsatts av tre personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2 /5

3 betyg. 2 kommentarer

Matie

för mer än ett år sedan

Nu är det dags att se över personalen..de som jobbade idag söndag 25/7-19 kl.16.00...helt ointresserade att se till att man får maten står 4 st i klunga och snackar skit...bad oss ställa oss på ruta 1 och vänta på mate vilket vi gör för hon skulle komma ut alldeles strax med vår mat...men ingen mat kom eft. 5 min går vi till drive in luckan och frågar efter vår mat då står dom fortfarande och snackar skit med vår påse i handen och säger när jag frågar efter vår mat jaha var det ni som skulle ha maten...sen kommer vi hem och inga leksaker i Max Maxboxen och barnen blir ledsna...ringer tillbaka och då säger en tjej som heter Matilda att ni får säga till nästa gång så får ni dubbla leksaker...SKÄRPNING MAX I BORLÄNGE...MARCUS SEWERLID SE TILL ATT PERSONALEN BÄTTRAR SIG SNARAST...besviken är bara förnamnet

Helen H.

för mer än ett år sedan

Sämsta max restaurangen i hela Sverige. Trög personal som står och fumlar och snackar skit. Dom där egen beställning tavlorna eller såkallat "snabbkassorna" man beställer från var urfunktion. Endast en kassa var öppen, kön gick ut genom dörren. Fick vänta 35 minuter på hamburgare. Hade gått fortare att själv slagit ihjäl kossan och lagat den själv. Hemskt dålig lekplats åt barnen. Gick inte att låta barnen leka själva då den var för hög och livsfarlig för mindre barn!! Ät inte här!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Max Burgers AB:

Bolaget skall bedriva hamburgerrestaurangrörelse, bensinförsäljning, hotellrörelse, uthyrning av fast egendom och handel med värdepapper, men dock ej sådan rörelse som avses i bankrörelselagen eller i kreditmarknadsbolagslagen och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Max Burgers AB

Organisationsnummer:

556188-7562

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Max Hotell-och Restauranginvest AB

VD:

Max Richard Melker Bergfors

Bolaget registrerat:

1975-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

56100 - Restaurangverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0243-22 90 90