Känn dig välkommen!
De kinesiska och kantonesiska köken är matkulturer med anor. Många matlagningstekniker och råvaror är fortfarande desamma som på Tangdynastins tid. Flera hundra år före Kristus kunde människor njuta av de smakkombinationer som fortfarande bygger vår meny: ångande ris och nudlar, krispiga grönsaker, mustiga kryddblandningar till kyckling, kött och fisk.
I Sverige serverades kinesiska mat för första gången 1944. Platsen var Berns i Stockholm. De svenska gästerna uppskattade anrättningarna - den kinesiska maten var här för att stanna. Under slutet av 1960-talet fanns vi med i köket på en av de första kinarestaurangerna i Stockholm. Efter några år i huvudstaden gick flyttlasset norrut.
Verksamheten ingår i: | L & T i Sundsvall AB |
Organisationsnummer: | 556526-9791 |
Bolagsform: | Aktiebolag |
Moderbolag: | Mu-Ching AB |
Bolaget registrerat: | 1996-02-19 |
F-skatt: | Ja |
Momsregistrering: | Ja |
Svensk Näringsgrensindelning - SNI: | 56100 - Restaurangverksamhet |
Fantastiskt Gott