facebook_pixelModerna Försäkringar - Sveavägen 167, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
Sveavägen 167 streetviewSveavägen 167 Karta

Leveransadress

Box 7830
103 98 Stockholm

Om Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är Sveriges femte största aktör inom sakförsäkringar. Bolaget är en filial till en av Nordens största försäkringskoncerner, Tryg Forsikringar, som försäkrar mer än 2,8 miljoner kunder i Norden. Moderna Försäkringars huvudkontor ligger i Stockholm och har drygt 470 anställda i 7 städer. Moderna Försäkringar erbjuder konsumentförsäkringsprodukter så som barn- och gravidförsäkringar, bilförsäkringar, villa- och hemförsäkringar och personförsäkringar.

Moderna Försäkringar har 3.1 i betyg!

Moderna Försäkringar har betygsatts av 26 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.1 /5

26 betyg. 10 kommentarer

ANNELIE LUNDMARK

för 3 veckor sedan

Vet ingen kundtjänst där man alltid får trevligt bemötande och bra förslag som man får på moderna försäkringar- världsklass

ANNA KARIN HOLMBERG

för 3 veckor sedan

Hej! Vi har under flera år haft försäkringar på Moderna, vi har inte bett om ersättning under den tiden. Men för ca ett år sedan kontaktade vi Moderna Försäkringar på grund av att vår son blivit kroniskt sjuk, han är försäkrad hos er. Det var ersättning han var berättigad att få, bekräftad av läkare, men ni ville först invänta försäkringskassans bedömning. Alla vet att försäkringskassan idag går emot läkares bedömningar, de tvingar cancersjuka att arbeta på ett skoningslöst sätt. Därför blev vi inte förvånade när vår son inte fick ersättning från försäkringskassan. Det som var mer förvånande var att ni på Moderna gjorde samma sak som försäkringskassan? Detta är vi väldigt besvikna över! Hälsningar Anna-Karin Holmberg, 640616-5628

BO ANDERSSON

för 4 veckor sedan

I stort sätt bra bemötande. Vad som saknas i försäkringsomfattningen är en byggförsäkring vid uppförande av nybyggnad. Känns osäkert innan man kan försäkra.

Lars Christer Sundberg

för 4 veckor sedan

De få gånger jag har haft kontakt med någon i Moderna Försäkringar, så har det alltid varit en person med gott humör och kunnande. Forsätt med det så kommer jag att ha kvar Moderna Försäkringar.

NINA FALSTAD

för 4 veckor sedan

Bra prisläge, trevliga handläggare ( var stolt över dem ). Snabb handläggning vid skada

ANNA PALMKVIST BRADFORD

för 4 veckor sedan

Förutsättningarna för våra barnförsäkringar har ändrats och även om ett barn skadats och skulle kunnat få ersättning får nästa barn som råkat ut för en värre skada ingen som helst ersättning. Även om hon har ett stort ärr för livet. Frågan har även gått från olika personer hos er som alla gett olika information. Är inte jättenöjd med er service, tyvärr.

MICKAEL ERIKSSON

för 4 veckor sedan

Höjer försäkringspremierna utan att meddela eller förklara anledningarna. Letar efter nytt försäkringsbolag som inte bara tar mer betalt för samma tjänster år efter år.

PIA BERGLUND

för en månad sedan

Har försäkring men inte behövt ha någon kontakt med er

Olle

för 4 månader sedan

Okomplicerat

Sofia

för 4 månader sedan

Så dåliga. Otrevliga och slutar helt svara på Mail. Aldrig mer!

Karta och andra adresser

Sveavägen 167, 113 46 Stockholm

Moderna Försäkringar har verksamhet på Sveavägen 167 i Vasastaden, Stockholm. 

Moderna Försäkringar har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Atlantica Båtförsäkring i Stockholm.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-025 92 59