facebook_pixelMejerigränd 1 Norrbottens Län, Boden - hitta.se
Hitta.se

Mejerigränd 1

961 61 Boden, Boden Norrbottens Län

Adress i Överluleå i Boden i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mejerigränd 1.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1961

Fastigheten på Mejerigränd 1 är ett flerfamiljshus byggt 1961.

Bolån i Boden - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Boden. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Boden

Boendemiljön i Överluleå

Boendemiljön i Överluleå

I området kring Mejerigränd 1 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (60%).

Wikipediafoton från närområdet

Överluleå distrikt
Rörvikskyrkan
Elimkyrkan, Boden
Almska skolan

Människorna i Överluleå

Människorna i Överluleå

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Överluleå bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Bodens kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 994 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 593 566 kronor i lån.

-26%

Här i Boden betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Mejerigränd 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,60% (0,95)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,182% (1,01)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 46,5% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Överluleå

Just nu finns 1 objekt till salu i Sanden

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor och en grundskola i närheten

598 meter från adressen ligger Prästholmens Fritids & Växa i Boden.

Närmaste grundskola är Norrskenet Boden (263 meter), som är en privat skola med ca 300 elever i årskurserna 1-9. Här har 73% av lärarna lärarexamen och det går 15 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Stora Coop Boden på Kungsgatan 42.

Lockas man av restaurangbesök finns Bastard Burgers och M/S Bränna i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Kvarnängen, ligger ca en minuts gångväg (172 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Överluleå

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 08:14

Man misstänks för ringa stöld samt narkotikainnehav.

Tidigare under torsdagen kontaktades polisen angående en ringa stöld i en klädbutik i Boden. En man i 30-årsåldern misstänks ha stulit två halsband.  Polisen har varit på plats och hållit förhör. På mannen hittades misstänkt narkotika. Anmälan upprättas gällande ringa stöld samt narkotikabrott innehav. 

Trafikbrott

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 01:29

Trafikbrott i Boden.

11:50 I Boden utfärdas en ordningsbot (böter) med anledning av att bilbälte inte används under färd. 12:06 En personbil med brukandeförbud stoppas och kontrolleras i Boden. En ordningsbot utfärdas och bilen avskyltas.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 02:32

Trafikbrott i Boden.

13:16 En ordningsbot (böter) utfärdas till en förare som inte använder bilbälte under färd. 13:24 Ordningsböter utfärdas till en förare med anledning av att det råder körförbud för fordonet som körs och för att föraren inte använder bilbälte under färd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
66%
SverigeÖverluleå

Brott jämfört med riket