facebook_pixelTallvägen 20 Norrbottens Län, Gammelstad - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

954 31 Gammelstad, Luleå Norrbottens Län

Adress i Nederluleå i Gammelstad i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1960

På adressen finns en villa byggd 1960. Huset är 76 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Nederluleå.

Värderingen är 37 105 kr/m²

Villan på Tallvägen 20 värderas till ca 2 820 000 kr (37 105 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 820 000 kr

Bolån i Gammelstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gammelstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gammelstad

Tomten är ca 718 kvadratmeter

Tomten, STADSÖN 1:513, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STADSÖN 1:513 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Nederluleå

Boendemiljön i Nederluleå

I området kring Tallvägen 20 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (43%).

Wikipediafoton från närområdet

Nederluleå socken
Gammelstaden, Luleå kommun
Nederluleå kyrka
Nederluleå landskommun

Människorna i Nederluleå

Människorna i Nederluleå

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Nederluleå bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Luleås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 239 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 702 649 kronor i lån.

-18%

Här i Luleå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,082% (0,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,9% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 55% fler röster än riksgenomsnittet.

V+55%

Bostadsmarknaden i Nederluleå

Just nu finns 6 objekt till salu i Gammelstad

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

96 meter från adressen ligger Stadsöns Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Gammelstad på Stadsötorget 13.

Lockas man av restaurangbesök finns Gammelstads Konditori & Café och Margaretas Wärdshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (274 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (558 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Gammelstads Badhus, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nederluleå

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Knivlagen

Rapporterat söndagen den 11 april kl 08:36

Man påträffad med kniv

Samtal från väktare på Storheden om två personer som hen upplever som misstänksamma. Polispatrull till platsen för att undersöka detta. Två män i 35-40 års åldern påträffas. Vid kontroll av dem anträffas en kniv på en av dem. Mannen blir misstänkt för brott mot knivlagen och kniven togs i beslag. En timme senare inkom ytterligare samtal från butik i området om samma män. Personalen i butiken upplevde att männen var i färd att tillgripa varor från butiken. Patrull återigen till platsen och de avbröt männen i sin brottslighet. Männen avvisades från området. Ingen anmälan upprättades i ärendet.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 07:21

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 23:28 Stöld/inbrott, Luleå Polis beordras till Gammelstad efter samtal om att det varit inbrott i en bostad. Enligt anmälaren har en bil setts lämna platsen. Det är oklart om något saknas. Polisen har hållit förhör och upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

Trafikkontroll

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 06:31

Storheden, resultat efter trafikkontroll

En förare har fått böter på grund av hastighetsöverträdelse.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
373%
SverigeNederluleå

Brott jämfört med riket