facebook_pixelTegstigen 4C Norrbottens län, Haparanda - hitta.se
Hitta.se

Tegstigen 4C

953 36 Haparanda, Haparanda Norrbottens län

Ett flerfamiljshus byggt 1986

Fastigheten på Tegstigen 4C är ett flerfamiljshus byggt 1986.

Bolån i Haparanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Haparanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Haparanda

Boendemiljön i Nedertorneå-Haparanda

Människorna i Nedertorneå-Haparanda

Människorna i Nedertorneå-Haparanda

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Nedertorneå-Haparanda bor 42% kvinnor och 58% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Haparandas kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 282 kr, vilket är 22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 732 113 kronor i lån.

-22%

Här i Haparanda betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tegstigen 4C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,082% (0,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,2% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+78%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 34 objekt till salu i Marielund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

354 meter från adressen ligger Pluto Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Maxi Haparanda på Hästskovägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns MAX i Haparanda i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (556 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (59 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nedertorneå-Haparanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:08

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 22:34 Trafikbrott, Haparanda Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Nikkala. Bilen är avställd och föraren, som är en man i 30-årsåldern, saknar körkort. Föraren misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas. 22:56 Brand, Luleå Polis kallas till Lövskatan med anledning av en brand i en bil. Platsen dokumenteras och en anmälan gällande skadegörelse genom brand ska upprättas. 01:42 Stöld, Piteå En patrull upptäcker en misstänkt stöld ur en bil i Piteå. Tre personer, en man i 40-årsåldern och en man och en kvinna i 25-årsåldern, befinner sig på platsen. Alla tre grips och de är misstänkta för stöld. Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 04:33

Viltolyckor anmälda i Norrbotten.

15:25 Viltolycka på länsväg 374 vid Vitberget, Älvsbyn kommun. En personbil och en älg var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Älgen dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret. 15:41 Viltolycka på länsväg 374 Vid Nedre Tväråsel, Älvsbyn kommun. En personbil och en älg var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är ovisst hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas. 15:44 Viltolycka på Marielundsvägen, Haparanda. En personbil och ett rådjur var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är ovisst hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 11:31

Bilförare på riksväg 99, Övre Vojakkala, bötfälls.

Detta efter att ha kört en bil som är avställd och har körförbud.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
42%
SverigeNedertorneå-Haparanda

Brott jämfört med riket