facebook_pixelLarssons Gränd 36 Norrbottens län, Piteå - hitta.se
Hitta.se

Larssons Gränd 36

941 46 Piteå, Piteå Norrbottens län

Adress i Pitholm i Piteå i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Larssons Gränd 36.

Hitta hit

En villa byggd 1985

På adressen finns en villa byggd 1985. Huset är 121 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Pitholm.

Bolån i Piteå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Piteå. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Piteå

Tomten är ca 5533 kvadratmeter

Tomten, PITHOLM 60:62, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PITHOLM 60:62 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Pitholm

Människorna i Pitholm

Människorna i Pitholm

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Pitholm bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Piteås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 27 139 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 953 967 kronor i lån.

0%

Här i Piteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Larssons Gränd 36 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,25% (0,60)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

33,832% (0,66)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 76% fler röster än riksgenomsnittet.

S+76%

Bostadsmarknaden i Pitholm

i Pitholm pågår och planeras det för 13 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Durrnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

583 meter från adressen ligger Skogsbackens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (335 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (195 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Pitholm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, vilt

Rapporterat lördagen den 17 april kl 11:06

Viltolycka på E4 vid Jävrebodarna.

En motorcykel och ett rådjur var inblandade i olyckan. Det finns inga rapporter om personskador, men rådjuret dog. Eftersöksjägare kommer att ta hand om kadavret.

Skadegörelse

Rapporterat fredagen den 16 april kl 06:22

Skadegörelse på butik utanför Piteå.

Polisen beordras till en butik utanför Piteå där en person ska ha tagit sönder en fönsterruta.  Polisen påträffar den misstänkte mannen. Ett förhör hålls. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 09:18

Polisen får flera samtal om ett bråk/slagsmål mellan två personer i Zonområdet.

Polispatruller beordras till platsen. När de kommer dit har det lugnat ner sig på platsen. Patrullen pratar med flera vittnen. En man omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks för misshandel, olaga hot, hets mot folkgrupp samt skadegörelse. En anmälan upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
72%
SverigePitholm

Brott jämfört med riket