Pizza Express - hitta.se
Pizza Express Cover

Endast hemkörning!

Om Pizza Express

Pizza direkt till dörren? Inga problem. Ring oss så tar vi din beställning direkt. Pizza Express var först ut med hemkörning av pizza i Stockholm och vi levererar fortfarande på vårt vinnande koncept. Du kan beställa från vårt ordinarie sortiment och få pizzan hemkörd direkt till din dörr. Vi har inte bara pizza - vi kör även ut de andra rätterna från vår meny hem till dig som bor i Stockholm.

Pizza, pasta, sallad, hamburgare - Pizza Express har en meny där alla kan hitta sin favoritmat och få den på hemleverans. Vår verksamhet startade redan 1987 och då var vi den första pizzerian med hemkörning i Stockholm. Med fina råvaror och omsorg i mathantverket bakar vi riktigt goda pizzor i äkta italiensk stenugn. Vi levererar pizza och annan mat direkt hem till din dörr - för att du ska kunna få riktigt god mat när du vill ha den.

Förutom utkörning av pizza och andra rätter från vår meny kan vi också ordna med regelrätt catering av mat, framför allt till företag. Pizzalunch till hela företaget på plats?


Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Pizza Express har 4.0 i betyg!

Pizza Express har betygsatts av tre personer.

Skriv ett omdöme

4.0 /5

3 betyg. 0 kommentarer

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-19 54 54