facebook_pixelQg Konstruktion AB - Vasagatan 28, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

Få offerter från byggmästare i Stockholm

Jämför priser och omdömen från tillgängliga företag!

Proffs.se

Om Qg Konstruktion AB

Qg Konstruktion AB är verksam inom teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik och hade totalt 3 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2018 då det jobbade 2 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2017. Qg Konstruktion AB omsatte 12 330 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Vad tycker du om Qg Konstruktion AB?

Skriv ett omdöme

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Qg Konstruktion AB har verksamhet på Vasagatan 28, Stockholm. 

Qg Konstruktion AB gick med förlust (2019)

Qg Konstruktion AB gick med förlust, -331 000 kr. Qg Konstruktion AB ökade sin omsättning med 400,41% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Qg Konstruktion AB:

Bolaget ska bedriva inköp, upphandling och försäljning av gods, varor och värdepapper av alla slag, noterade eller icke- noterade på officiellt auktoriserade aktiemarknader samt inköp och försäljning av aktier för egen räkning inom följande branscher: Infrastruktur (inklusive vägar, järnvägar, broar och liknande) Flygplatser Energi (specifikt hydroelektriskt arbete) Vatten (specifikt hydrauliskt arbete) och Sophanteringstjänster. Bolaget ska bistå med tillhandahållande av finansiell, redovisningsrelaterad, logistikrelaterad kommersiell, skatterättslig och juridisk rådgivning och konsulttjänster samt förvaltnings- bistånds- och supporttjänster i samband med utveckling och genomförande av allmänna strategier och företagsriktlinjer till förmån för tredje part och, i synnerhet, investerande enheter, för att ge dem relevanta garantier och säkerheter. Bolaget skall bistå med tillhandahållande av byggnads- och serviceteknik avseende konstruktioner och anläggningar, både offentliga och privata. Förvaltning och förmedling, studie och utveckling av projekt, kommersiellet och tekniskt bistånd samt rådgivning vid genomförande, planering, upphandling, ledning och försäljning av sådant arbete och tjänster. Bolaget skall bedriva arbete som generellt relaterar till konstruktion, underhåll, drift och hantering av koncessioner i Sverige och utomlands. Utöver de föregående aktiviteterna är bolagets syfte att även främja, leda, designa, konstruera, bygga, ombygga, renovera, underhålla, bevara, driva och manövrera infrastrukturer i dess vidaste bemärkelse, samt sådana kompletterande aktiviteter för konstruktion, bevarande och drift av infrastrukturer. Dessutom kan bolaget, med relevant behörighet, utföra all verksamhet som är relaterad till upphandling, logistik och export, genom att tillhandahålla tjänster kopplade till rörlighet och transport av människor, varor och information. Bolaget skall bedriva verksamhet relaterad till el i sina olika industriella och kommersiella aktiviteter, inklusive: Utförande av alla typer av aktiviteter, konstruktioner och tjänster som bolaget utför på egen hand eller som är relaterade till verksamheten vid produktion, drift, transport omformning distribution eller kommersialisering av elenergi eller elderivat, vid dess användning samt för de råmaterial och primära energier som behövs för at generera el. Tillhandahållande av elrelaterade energi-, industri-, teknik- och IT-tjänster relaterade till internet, behandling och distribution av vatten, fullständigt tillhandahållande av urbana tjänster och kommersalisering av gas samt andra gasaktiviteter såsom lagring, gasifiering, transport och distribution, inklusive alla sådana förberedande eller kompletterande åtgärder till de aktiviteter som uttryckligen ingår. Verksamhetstyperna ovan kan genomföras av bolaget, helt eller delvis, direkt eller indirekt, antiningen genom ägande av aktier eller intressen i andra bolag med samma eller liknande verksamhetsföremål.

Verksamheten ingår i:

Qg Konstruktion AB

Organisationsnummer:

559108-3737

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

QGMI Construcciones e Infraestruturas Globales SLU

VD:

Salvio E Magalhaes Simoes Junior

Bolaget registrerat:

2017-08-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-363 68 80