Rosen Förskola Rosenlundsgatan 48A, Stockholm - hitta.se

Många företag har flyttat till Stockholm senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Rosen Förskola

Rosen ligger i ett bostadshus, mitt emot Södra Station på Rosenlundsgatan, och har en egen inhägnad gård. Grönområden och lekparker finns på gångavstånd.

Barnens rätt till en meningsfull vardag är grunden i förskolans arbete. På Rosen har barnen ett reellt inflytande över sin dag. Vi skapar mindre grupper för olika aktiviteter och samtal utifrån barnens intressen och behov.

Karta och andra adresser

Rosenlundsgatan 48A, 118 63 Stockholm

Rosen Förskola har kontor på Rosenlundsgatan 48A vid Södra Station, StockholmPå denna adress finns även 5 andra företag registrerade.

Rosen Förskola har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Södermalm Budget- och Skuldrådgivning i Stockholm.

Parkeringar nära Rosen Förskola på Rosenlundsgatan 48A

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Rosen Förskola. Det närmaste ligger 117 meter bort, P-Hus.

117m

Parkering

P-Hus

186m

Parkering (EASYPARK)

Måttbandet

287m

Parkering (EASYPARK)

Tantolunden

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Rosen Förskola har 2.3 i betyg!

Rosen Förskola har betygsatts av tre personer varav tre även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

2.3 /5

3 betyg. 3 kommentarer

Göran

för en månad sedan

En toppen förskola, som gärna låter barnen vara utom hus och ha kul. Sen att finns tråkiga och gnälliga grannar är ju inte förskolans fel.

Eva

för en månad sedan

Fruktansvärd ljudnivå, barnen springer bara o skriker personalen bryr sej inte, ingen förståelse för att de stör oss boende, verkar aldrig gå iväg utan är alltid på gården. Stackars barn o stackars grannar!!

Hans

för 5 månader sedan

En förskola som inte aktiverar barnen på något sätt. personalen står mest och snackar med varandra. Dom tvingar ut barnen i dåligt väder och visar ingen som helst för sina andra grannar i huset. Rekommenderar inte denna så kallad förskola

Branscher

Andra format av 08-508 124 08