facebook_pixelHytterstavägen 5B Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Hytterstavägen 5B

635 06 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Kjula i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hytterstavägen 5B.

Hitta hit

En villa byggd 1990

På adressen finns en villa byggd 1990. Huset är 112 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Kjula.

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Tomten är ca 803 kvadratmeter

Tomten, KJULAÅS 8:7, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KJULAÅS 8:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kjula

Människorna i Kjula

Människorna i Kjula

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Kjula bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (55%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 513 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 281 629 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Hytterstavägen 5B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+39%

Bostadsmarknaden i Kjula

Just nu finns 1 objekt till salu i Kjula

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 28 677 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 24 578 kr/m2 och går upp med 14.13 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

146 meter från adressen ligger Kafjärdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters cykelväg (4058 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (71 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kjula

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 07:04

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan. 01.36 polisen fick samtal om att en bilist hade kört in i en stolpe på Strängnäsvägen i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och träffade på en misstänkt förare av bilen. Mannen, som är i 20-årsåldern blev misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 06:52

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Daniel Söderqvist. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 23:53 Polisen stoppade och kontrollerade en bilist på Mälarvägen i Eskilstuna. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri, och fick följa med för provtagning och förhör. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 06:42

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Daniel Söderqvist. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 05:39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E20 Svista, Eskilstuna, med anledning av en trafikolycka. En personbil var inblandad. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med händelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeKjula

Brott jämfört med riket