Konvaljevägen 3 Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se

Konvaljevägen 3

633 54 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Skiftinge i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Konvaljevägen 3.

Hitta hit
area_nearby_floor_area

En villa byggd 1972

På adressen finns en villa byggd 1972. Huset är 128 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skiftinge.

76 nyinflyttade i grannskapet

Senaste året flyttade 76 personer in.

Grannkollen st

Håll koll på vilka som flyttar in i din trappuppgång eller villaområde med Grannkollen.

Grannkollen76 st

Värderingen är 23 593 kr/m²

Villan på Konvaljevägen 3 värderas till ca 3 020 000 kr (23 593 kr/m²). Värderingen har hög precision.

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 020 000 krHög precision

Annons:

Räkna på hur mycket du kan köpa för i Skiftinge. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt lån!
area_nearby_house_plot

Tomten är ca 851 kvadratmeter

Tomten, DIOPTERN 2, är mindre än andra tomter i området.

Det finns inga bygglovsansökningar registrerade på bostaden.

Boendemiljön i Skiftinge

housing_info

Området kring Konvaljevägen 3 består till 55% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 70-talet.

Husen byggda andra halvan sextiotalet och första delen av sjuttiotalet präglas ofta av det så kallade miljonprogrammet som innebar att husen byggdes i en mer enformig arkitektur med mindre fönster.

drones

En drönarbild över Skiftinge

En drönare har flugit över Skiftinge och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Skiftinge från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Konvaljevägen 3

Vad tycker du om Konvaljevägen 3?

Människorna i Skiftinge

area_interests

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Skiftinge bor 49% kvinnor och 51% män. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Skiftinge har 19% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 29% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 659 kr, vilket är 46% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 251 064 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-46%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Konvaljevägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08(0,43)

10,77(-0,51)

0,242(0,00)

Summa

33,092(-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 51,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 80% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+80%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i Skiftinge

Just nu finns 1 objekt till salu i Skiftinge

Västerängsvägen 28,

1 195 000 kr

Räkna på bolån

Det har sålts 5 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 22 256 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på20 617 kr/m2 och går upp med 7.25 %

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola, en grundskola och två gymnasieskolor i närheten

349 meter från adressen ligger Skiftingehus Skola.

Närmaste grundskola är Skiftingehus Skola (349 meter), som är en kommunal skola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är NTI-gymnasiet (2 704 meter), som är en kommunal skola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Blomstermarknad MAXI ICA Stormarknad Eskilstuna på Karl Hovbergsgatan 32.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Oxen i närheten.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters cykelväg (2410 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Bilverkstäder, Daghem, Förskolor & Fritidshem, Taxi, Grundskolor och Restauranger & Serveringar.

Bilverkstäder
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Taxi
Grundskolor
Restauranger & Serveringar

Arbetsmarknaden i Skiftinge

Jobb i närheten

Just nu finns det 305 lediga jobb i Eskilstuna, vilket motsvarar 3% av alla lediga jobb i Södermanlands län. Bland annat söker man:

- Bussförare/Busschaufför

- Distributionsförare

- Sjuksköterska, grundutbildad

- Tandhygienist

- Verkstadschef

Exempel på företag som anställer just nu:

- Veterankraft AB

- Diamond Express Åkeri AB

- Te Crea Care AB

- Huddinge Tandvårdscenter

- DSV Equipment

3%
Södermanlands länEskilstuna

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Skiftinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 19 juli kl 08:57

Försvunnen person i Eskilstuna.

05.50 pesonal på Mälarsjukhuset ringde och anmälde en patient som försvunen. Patienten vårdas på sjukhuset men har lämnat avdelningen och sjukhuset på eget initiativ. Mannen hittar inte i Eskilstuna och kan verka förvirrad. Den försvunne mannen är i 65-årsåldern, ca 165 cm lång och har smal kroppsbyggnad, Han är klädd i svart jacka, blå jeans, bruna skor och kan bära en blå ryggsäck. Polisen har gjort vissa kontroller och även meddelat taxibolagen om försvinnandet. Polisen vill gärna ha tips från allmänheten om var mannen kan befinna sig. Den som har tips att lämna ombeds att tipsa polisen på 114 14 eller om det brådskar, 112. Polisen söker efter mannen. 10.00 mannen är anträffad välbehållen på en vårdcentral. Insatsen avbryts.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 12 juli kl 07:16

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal ärenden, mestadels rutinärenden som inte lett till några brottsmistankar. Ingen person har gripits eller omhändertagits, en har fått följa med till provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 00.11 en polispatrull sammanträffade med en man som misstänks ha varit drogpåverkad på Karl Hovbergsgatan i Eskilstuna. Mannen, som är i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. 00.32 polisen fick uppgifter om att en man hade kommit in till akutmottagningen på Nyköpings lasarett med en förmodad skottskada. Den bedömdes senare som icke livshotande. Polisen åkte till lasarettet och påbörjade en förundersökning om försök till mord. Förhör har hållits med mannen, som är i 40-årsåldern och med andra för att utreda vad som kan ha hänt, föremål är tagna i beslag för kriminalteknisk undersökning. Efter att mannen fått vård har han under natten lämnat sjukhuset. När detta skriva på morgonen råder det fortfarande stora oklarheter omkring vad som ska inträffat och var det har inträffat. Utredningen kommer att fortsätta under dagen med fortsatta förhör och kriminalteknisk undersökning. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida. Någon ytterligare information om händelsen kommer inte att ges under förmiddagen. Talesperson för frågor angående utredningen: kommissarie Lars Franzell, mejl: lars.franzell@polisen.se och tel. 010-56 691 54 02.11 112-larm till polisen om brand utomhus på Skiftingegatan 38 i Eskilstuna. Det visade sig vara två bilar som brann. Polisen tror att bränderna är anlagda i båda bilarna och en utredning om skadegörelse genom brand är påbörjad. Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser från allmänheten.  Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida. Några ytterligare brott eller händelser finns inte att rapportera om.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 4 juli kl 06:34

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har frihetsberövats, på grund av misstanke om narkotikapåverkan. Personen fördes även till arresten för tillnyktring. 03.32 Väktare kontaktade polisen om att det hade skett ett inbrott i en bostad på Klostergatan i Eskilstuna. Polis kom dit för teknisk undersökning. Någon har krossat en ruta för att ta sig in. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. Polisen skriver en anmälan om stöld. Natten har i allmänhet varit lugn, några grövre brott har inte sörmlandspolisen hanterat. Patrullerna har arbetat med trafikbrott, kontroller som inte ledde till brottsmisstankar, etc. Ledningscentralen har hanterat viltolyckor, som inte har fått några större konsekvenser förutom för djuret.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
4%
SverigeSkiftinge

Brott jämfört med riket