facebook_pixelRådmansgatan 3A Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Rådmansgatan 3A

632 32 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Eskilstuna Fors i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rådmansgatan 3A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Rådmansgatan 3A är ett flerfamiljshus.

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Boendemiljön i Eskilstuna Fors

Boendemiljön i Eskilstuna Fors

I området kring Rådmansgatan 3 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (61%).

Boendemiljön i Eskilstuna Fors

En drönarbild över Eskilstuna Fors

En drönare har flugit över Eskilstuna Fors och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Eskilstuna Fors från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Råbergstorp
Fröslunda, Eskilstuna
Parken Zoo
Kronskogen-Stenby äng

Människorna i Eskilstuna Fors

Människorna i Eskilstuna Fors

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Eskilstuna Fors bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 39%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 212 kr, vilket är 48% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 227 430 kronor i lån.

-48%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Rådmansgatan 3A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 50,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 77% fler röster än riksgenomsnittet.

S+77%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 585 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Stenby

Just nu finns det 11 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rådmansgatan. Snitthyran är 7 428 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

871 meter från adressen ligger Sturegatan Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Domaregatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Kalas i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1173 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (46 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eskilstuna Fors

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 12:45

Två bilar i krock i korsningen Svengrensgatan - Zetterbergsgatan i Eskilstuna.

12.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka i korsningen Svengrensgatan - Zetterbergsgatan i Eskilstuna. Enligt larmet ska två personbilar ha krockat och tre personer ska vara drabbade. 12.31 polisen är framme på olycksplatsen. 12.44 en kvinna i 30-årsåldern har förts till sjukhus med mabulans. Skadeläget är oklart.

Brand

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 06:54

Brand i byggnad i Vilsta industriområde.

06.15 polisen fick ett SOS-larm om brand i byggnad på hejargatan, Vilsta industriområde i Eskilstuna. Polisen fick uppgifter från SOS om att det skulle vara en utvecklad brand. 06.23 polisen är framme på platsen. 08.20 polisen är kvar på platsen och en avspärrning kommer att genomföras inför en kommande kriminalteknisk undersökning. Polisen har påbörjat en utredning om mordbrand, eftersom det finns en misstanke om att branden är anlagd. 09.39 polisens kriminaltekniker har varit på brandplatsen men det är fortfarande för varmt för att genomföra undersökningen. Avspärrningen kvarstår och den kriminaltekniska undersökningen kommer genomföras senare.

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 01:56

Körde med mobil i handen - får böta 1500 kronor.

13:31 Vid Gillbergavägen i Nyfors, Eskilstuna, stoppade en polispatrull en bilist som använde mobiltelefonen i samband med färd. Föraren, en man i 50-årsåldern, fick en böteslapp på 1500 kronor.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeEskilstuna Fors

Brott jämfört med riket