facebook_pixelVasbergsgatan 12B Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Vasbergsgatan 12B

633 43 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Norr i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vasbergsgatan 12B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1959

Fastigheten på Vasbergsgatan 12B är ett flerfamiljshus byggt 1959.

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Boendemiljön i Norr

Boendemiljön i Norr

I området kring Vasbergsgatan 12 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (65%).

Boendemiljön i Norr

En drönarbild över Norr

En drönare har flugit över Norr och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Norr från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Nybron, Eskilstuna
Faktoriet
Munktellstaden
Eskilstuna stadsmuseum

Människorna i Norr

Människorna i Norr

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Norr bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (47%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 640 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 565 005 kronor i lån.

-24%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Vasbergsgatan 12B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 16% fler röster än riksgenomsnittet.

S+16%

Bostadsmarknaden i Norr

i Norr pågår och planeras det för 202 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Norr

Just nu finns det 10 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vasbergsgatan. Snitthyran är 6 801 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

527 meter från adressen ligger Nålmakaren Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Sundbyvägen 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Elenora Pizzeria o Restaurang och Restaurang P-2 i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (270 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (110 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Norr

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 11 april kl 12:46

Larm om trafikolycka på E20 utanför Eskilstuna.

12:27 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på E20 väster om Eskilstuna. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en singelolycka där en personbil kört in i mitträcket. Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Eskilstuna. Olyckan har inträffat nära den västmanländska gränsen. 12:40 Ny information från SOS Alarm inkommer. Det är två personbilar som ska vara inblandade i olyckan. Polis är på väg till platsen. 12:44 Vägen kommer att spärras av helt i riktning mot Eskilstuna. 12:45 Polis är nu på plats. 13:07 Bärgare har kallats till platsen. 13:17 Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats fysiskt i samband med olyckan. Polispatrullen är färdig på olycksplatsen och har åkt därifrån. En anmälan kommer att skrivas, en av förarna misstänks för vårdslöshet i trafik.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:57

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:17 Polisen larmades till Ester Kvarnströms gata i Eskilstuna med anledning av att flera personer sågs hoppa på taket på en parkerad bil. En av dessa personer ska även ha slagit på en annan bils motorhuv. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En anmälan om skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt för skadegörelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 06:07

Kollision vid Stenkvistarondellen.

16:57 Polis larmades till riksväg 53 i Stenkvista utanför Eskilstuna med anledning av en trafikolycka. Flera bilar ska ha varit inblandade i någon form av kökrock. 17:06 Polispatrull på plats. Enligt tidiga uppgifter ska tre bilar vara inblandade. 17:20 En bärgare har kallats till platsen. 19:23 Det var rörigt och bråkigt på plats när polispatrull kom fram men efter utredningsåtgärder greps två män. Den ena i 35-årsåldern och den andra i 25-årsåldern. De är i nuläget misstänkta för grov skadegörelse, försök till misshandel, vårdslöshet i trafik och olaga hot. Tre personer fördes med ambulans till sjukhus för en rutinkontroll.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeNorr

Brott jämfört med riket