facebook_pixelTegelvägen 4C Södermanlands län, Flen - hitta.se
Hitta.se

Tegelvägen 4C

642 32 Flen, Flen Södermanlands län

Bolån i Flen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Flen. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Flen

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

I området kring Tegelvägen 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1920- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (64%).

Wikipediafoton från närområdet

Hamre, Västerås
Flens kommun
Flens stad
Dysjön, Södermanland

Människorna i området

Människorna i området

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I området bor 70% kvinnor och 30% män. Medelåldern i området är 65 år, vilket är högre än medelåldern i Flens kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (82%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 5% som högutbildade. 22% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 2% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 37%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 116 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 232 071 kronor i lån.

-30%

Skatteläget i Flen

För de som är folkbokförda på Tegelvägen 4C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

S+30%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 10 objekt till salu i Nybble

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

615 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Pinocchio.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Götgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (121 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (73 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Flens Simhall, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat lördagen den 19 juni kl 03:26

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 07:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 09:46

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 07:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Brand

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 07:12

Larm om lägenhetsbrand i Flen.

06:32 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand i en lägenhet på Salstagatan i Flen. Polis på väg till platsen. 06:52 Polis på plats. 07:33 En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet har inletts. 11:23 Platsen har spärrats av och om möjligt kommer en kriminalteknisk undersökning genomföras under tisdagen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
10%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket