Kilstavägen 9 Södermanlands län, Katrineholm - hitta.se

Kilstavägen 9

641 94 Katrineholm, Vingåker Södermanlands län

Adress i Västra Vingåker i Katrineholm i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kilstavägen 9.

Hitta hit

En villa byggd 1969

På adressen finns en villa byggd 1969. Huset är 102 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Katrineholm.

22 nyinflyttade i grannskapet

Senaste året flyttade 22 personer in.

Grannkollen st

Håll koll på vilka som flyttar in i din trappuppgång eller villaområde med Grannkollen.

Grannkollen22 st

Annons:

Räkna på hur mycket du kan köpa för i området. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt lån!
area_nearby_house_plot

Tomten är ca 1493 kvadratmeter

Tomten, BAGGETORP 1:16, är större än andra tomter i området.

Det finns inga bygglovsansökningar registrerade på bostaden.

Boendemiljön i Västra Vingåker

housing_info

Området kring Kilstavägen 9 består till 95% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 70- och 20-talet.

Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest hus i Sverige. En del hus är inspirerade av dansk arkitektur och vanliga byggnadsmaterial är mexitegel kombinerat med träpanel. Husen byggda i början av 1920-talet inspirerades av klassicismen. Vanliga detaljer på hus var oxöga, locklistpanel eller puts, spröjsade fönster och brutna tak eller sadeltak.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Kilstavägen 9

Vad tycker du om Kilstavägen 9?

Människorna i Västra Vingåker

area_interests

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Västra Vingåker bor 48% kvinnor och 52% män. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Västra Vingåker har 16% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 25% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 60% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 81%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 104 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 268 151 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-19%

Här i Vingåker betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kilstavägen 9 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,73(1,08)

10,77(-0,51)

0,242(0,00)

Summa

33,742(0,57)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+48%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Audi i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Baggetorp

Ekenshovsvägen 8,

4 rum & kök, 103 m²

1 950 000 kr

Räkna på bolån

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 9 511 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på9 413 kr/m2 och förblir oförändrade

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola, fem grundskolor och fyra gymnasieskolor i närheten

4 259 meter från adressen ligger Marmorbyns förskola Sjöstugan.

Närmaste grundskola är Nyhemsskolan (6 811 meter), som är en kommunal skola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Lindengymnasiet (8 112 meter), som är en kommunal skola.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (794 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (106 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Bygg- & Anläggningsarbeten, Byggprojektering & Byggkonstruktion, Frisörer och Spedition & Transport.

Bygg- & Anläggningsarbeten
Byggprojektering & Byggkonstruktion
Frisörer
Spedition & Transport

Arbetsmarknaden i Västra Vingåker

Jobb i närheten

Just nu finns det 189 lediga jobb i Vingåker, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Södermanlands län. Bland annat söker man:

- Lärare i gymnasiet

- Arbetsterapeut

- Systemutvecklare/Programmerare

- Hemförsäljare

- Servitör/Servitris

Exempel på företag som anställer just nu:

- Örnsköldsviks kommun , Bildningsförvaltningen

- Örnsköldsviks kommun , Välfärdsförvaltningen

- ÅF AB

- Wet World Energy Solutions AB

- ULVÖ RUM & KONFERENS HANDELSBOLAG

100%
Södermanlands länVingåker

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Västra Vingåker

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 19 juli kl 07:34

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen gripen, en omhändertagen för berusning/ordningsstörning och en som fått genomgå provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 01.09 en privatperson ringde till polisen och anmälde att ett inbrott hade upptäckt strax före midnatt i centrala Nyköping. Inbrottet har skett i ett förråd där tjuvar har brutit sönder ett hänglås. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. En platsundersökning är genomförd för att om möjligt säkra spår. Det som tillgripits är sprit och vin. 01.27 ett flertal samtal till polisen om att personer setts på Stortorget i Katrineholm och i samband med dessa hade ljudet av glaskross hörts. Polisen åkte till platsen och spanade efter dessa personer som då hade lämnat platsen. När väktare arbetade med glastäckning kom en person som misstänks ha varit på platsen tidigare när glaset krossades. Mannen var kraftigt berusad och omhändertogs för berusning. Det är en man i 30-årsåldern och han kommer att förhöras som misstänkt för skadegörelse efter att han tillnyktrat. 03.25 samtal till polisen om att en kapellskärning har upptäckts på en utländsk lastbil på Nyköpingsbro. Någon hade skurit upp kapellet och tillgripit gods från lasten, oklart vad och även oklart värde. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Ingen misstänkt finns. Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 11 juli kl 10:34

Allvarlig trafikolycka Djulö Allé, Katrineholm

Kl. 20:40 inkom larm om att en personbil som kört in i ett träd på Djulö Allé i Katrineholm. I bilen färdades två män, en född -82 och en född -02. Den yngre mannen bekräftades avliden på platsen och den andre mannen avtransporterades med ambulanshelikopter till Uppsala, Akademiska sjukhuset. Männen är hemmahörande i Katrineholm och Malmköping. Anhöriga är underrättade om dödsfallet. Förundersökning inledd på grov vårdslöshet i trafik samt vållande till annans död. Anledningen till olyckan är förnärvarande okänd, detta kommer förhoppningsvis klargöras under förundersökningen. Bilen tagen i beslag, bärgat och klart på olycksplatsen. (Texten kommer att uppdateras om något nytt framkommer)

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 8 juli kl 02:00

Man drabbad av klämolycka på arbetsplatsen.

10.21 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en arbetsplatsolycka i Katrineholm. En person hade drabbats av en klämskada. 11.26 Polis körde mot sjukhuset för att höra personen. En man i 30-årsåldern ska ha fått ett tungt föremål på fötterna eller benen. Han togs loss och fördes med ambulans till sjukhus. Polisen har dokumenterat omständigheterna på platsen och skriver en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
39%
SverigeVästra Vingåker

Brott jämfört med riket