facebook_pixelHöglundavägen 33 Södermanlands län, Nyköping - hitta.se
Hitta.se

Höglundavägen 33

611 37 Nyköping, Nyköping Södermanlands län

Adress i Isaksdal i Nyköping i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Höglundavägen 33.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Höglundavägen 33 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Nyköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nyköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nyköping

Boendemiljön i Isaksdal

Boendemiljön i Isaksdal

I området kring Höglundavägen 33 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (61%).

Wikipediafoton från närområdet

Hjortensbergskyrkan
Villa Sturegården
Tessinskolan
Nyköpings domsagas tingslag

Människorna i Isaksdal

Människorna i Isaksdal

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Isaksdal bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Nyköpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 141 kr, vilket är 37% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 649 949 kronor i lån.

-37%

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Höglundavägen 33 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48% (-0,17)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,492% (-0,68)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,4% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 17% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+17%

Bostadsmarknaden i Isaksdal

i Isaksdal pågår och planeras det för 162 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Stenkulla

Just nu finns det 12 hyreslägenheter att byta till i närheten av Höglundavägen. Snitthyran är 7 608 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

238 meter från adressen ligger Daldockan Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Nyköp på Jupitervägen 21.

Lockas man av restaurangbesök finns Tandoori House i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1016 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Hundskogen, ligger ca en minuts gångväg (164 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Nyköping, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Isaksdal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:24

Polisen larmades om ett villainbrott i Ekensberg.

17:37 Polisen larmades till en villa i Ekensberg i Nyköping med anledning av ett pågående inbrott. Ett kameralarm hade aktiverats av att två gärningspersoner hade tagit sig in i villan. Första polispatrull var snabbt på plats men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till området för att söka efter misstänkta gärningspersoner men ingen misstänkt påträffades. Hundpatrull kallades till platsen för att söka efter gärningspersonerna och för att säkra eventuella spår. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om grov stöld genom inbrott kommer att skrivas. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i Ekensberg som kan kopplas samman med denna händelse. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:00

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 23 ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits för brott, se nedan. 22:55 Polisen larmades till en lägenhet på Ringvägen i centrala Nyköping med anledning av ett bråk mellan två grannar. Polis på plats pratade med de inblandade – två män. Bråket ska ha uppstått när den ena grannen tyckte att den andra var för högljudd, och knackade på hans dörr. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för misshandel, olaga hot och hemfridsbrott. Han anhölls under natten av åklagare. - 00:30 Polisen larmades till en skola på Sundbyvägen i Strängnäs. En väktare hade fått ett inbrottslarm. Någon hade krossat ett fönster och tagit sig in i ett lärarrum. Det saknas flertalet bärbara datorer. Värdet är ännu oklart. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Motorfordon, stöld

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:08

Man gripen för bilstöld - misstänks för flera brott.

14:08 En man i 40-årsåldern har gripits misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning, drograttfylleri samt brott mot knivlagen. Detta sedan polis larmats till Brandkärr i Nyköping med anledning av att en person fått sin bil stulen. Polis fick snabbt upp ett spår efter bilisten och kort efteråt ska den misstänkte ha kört ner bilen i ett dike. Ambulans kallades till platsen, i och med trafikolyckan, och den initiala bedömningen var att den misstänkte mannen var okej. Mannen i 40-årsåldern greps därefter och fördes till sjukhus för provtagning och sedan vidare till polisstationen för förhör. En bärgare kallades också till platsen för att ta hand om den stulna bilen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeIsaksdal

Brott jämfört med riket