facebook_pixelFöreningsgatan 17 Södermanlands Län, Oxelösund - hitta.se
Hitta.se

Föreningsgatan 17

613 31 Oxelösund, Oxelösund Södermanlands Län

Adress i Oxelösund i Oxelösund i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Föreningsgatan 17.

Hitta hit

Bolån i Oxelösund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oxelösund. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Oxelösund

Boendemiljön i Oxelösund

Boendemiljön i Oxelösund

Området kring Föreningsgatan 17 består till 41% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Oxelösunds distrikt
Oxelösunds församling
Gamla vattentornet, Oxelösund
Oxelösunds Sjöfartsmuseum

Människorna i Oxelösund

Människorna i Oxelösund

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Oxelösund bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Oxelösunds kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 45%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 618 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 007 546 kronor i lån.

-9%

Skatteläget i Oxelösund

För de som är folkbokförda på Föreningsgatan 17 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,28% (0,63)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,8% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 119 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 59 objekt till salu i Centrala

Det har sålts 54 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 8 322 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 444 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

284 meter från adressen ligger Oxelösunds Kommun.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Nära Dej på Esplanaden 15.

Lockas man av restaurangbesök finns Järngrytan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (656 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (328 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oxelösund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 11:37

Misstänkt rattfyllerist stoppades i Oxelösund.

09:51 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på riksväg 53, Stjärnholm. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och fick följa med för provtagning och förhör.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 05:38

Personbil körde in i stolpe. Inga personskador.

16:39 Polisen larmades till Arnöleden utanför Nyköping med anledning av en trafikolycka. En förare till en personbil hade kört av vägen och in i en stolpe. Föraren, som var ensam i bilen, skadades inte fysiskt. En anmälan om trafikolyckan kommer att upprättas och den kommer att utredas.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:09 En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på Esplanaden i Oxelösund. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör. I bilen satt även en passagerare, en kvinna i 20-årsåldern. Även hon visade tecken på narkotikapåverkan. Hon är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeOxelösund

Brott jämfört med riket