facebook_pixelMarieholm 1 Södermanlands län, Stigtomta - hitta.se
Hitta.se

Marieholm 1

611 97 Stigtomta, Nyköping Södermanlands län

Adress i Stigtomta i Stigtomta i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Marieholm 1.

Hitta hit

En villa byggd 1991

På adressen finns en villa byggd 1991. Huset är 131 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Stigtomta.

Bolån i Stigtomta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stigtomta. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stigtomta

Tomten är ca 2761 kvadratmeter

Tomten, NÄS 1:30, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NÄS 1:30 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stigtomta

Människorna i Stigtomta

Människorna i Stigtomta

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Stigtomta bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Nyköpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (41%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 405 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 462 087 kronor i lån.

+5%

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Marieholm 1 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48% (-0,17)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,492% (-0,68)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 16 objekt till salu i Stigtomta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

1 809 meter från adressen ligger Oxelgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära på Tängstavägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (976 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stigtomta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 08:07

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan. 01.18 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Borgmästarhagen i Nyköping uppstod misstanke om rattfylleri på föraren, en man i 29-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör. 03.03 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nyköpingsbro uppstod misstanke om att en passagerare i bilen kunde misstänkas för missbruk av urkund eftersom passageraren visade en annan persons id-handling. Det var en man i 35-årsåldern som greps och fördes till polisstationen för förhör. Efter förhöret beslutade en jouråklagare att anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för missbruk av urkund. Förutom dessa ärenden har polisen huvudsakligen arbetat med ett antal kontroller av olika karaktär, mestades trafikrelaterade. En del av dessa har resulterat i tillsägelser och bötesförelägganden, men ingen har frihetsberövats, förutom den ovan nämnda rattfylleristen. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 06:40

Trafikolycka på trafikplats 129 Jönåker, länsväg 608.

17.53 SOS-larm till polisen om trafikolycka på trafikplats Jönåker, länsväg 608. En bil ska ligga vid sidan av vägen. 18.09 polisen är framme på olycksplatsen. 18.24 två personer fördes till sjukhus med ambulans. 18.59 polisen är nu klar på olycksplatsen och vägen är fri. Trafikolyckan kommer att utredas, men ännu finns ingen beslutad brottsrubricering. 21.34 Bilföraren, en man i 20-årsåldern är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:38

Larm om trafikolycka på E4 väster om Nyköping.

19:16 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, väster om Jönåker, utanför Nyköping med anledning av en trafikolycka. En personbil och en lastbil ska ha krockat. 20:38 Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeStigtomta

Brott jämfört med riket