facebook_pixelBjörkvägen 4B Södermanlands län, Strängnäs - hitta.se
Hitta.se

Björkvägen 4B

645 40 Strängnäs, Strängnäs Södermanlands län

Adress i Ulvhäll i Strängnäs i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Björkvägen 4B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Björkvägen 4C är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Bolån i Strängnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Strängnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Strängnäs

Boendemiljön i Ulvhäll

Boendemiljön i Ulvhäll

I området kring Björkvägen 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (44%).

Wikipediafoton från närområdet

Kvarteret Jägmästaren 4
Strängnäs station
Åkers tingslag
Södermanlands runinskrifter 276

Människorna i Ulvhäll

Människorna i Ulvhäll

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Ulvhäll bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Strängnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 821 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 504 860 kronor i lån.

-31%

Skatteläget i Strängnäs

För de som är folkbokförda på Björkvägen 4B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,73% (0,08)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,742% (-0,43)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,4% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

M+31%

Bostadsmarknaden i Ulvhäll

i Ulvhäll pågår och planeras det för 243 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 54 objekt till salu i Ulvhäll

Just nu finns det 6 hyreslägenheter att byta till i närheten av Björkvägen. Snitthyran är 7 496 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

346 meter från adressen ligger Triangelns Förskola.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo på Finningevägen 53.

Lockas man av restaurangbesök finns Sju Rum och Kök och L'Oasis i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (765 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (154 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, BalanZe - Träning för ALLA, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ulvhäll

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 04:49

Trafikolycka på Mariefredsvägen i Strängnäs.

16.17 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på Mariefredsvägen i Strängnäs. Enligt en inringare ska två personer vara drabbade. 16.22 polisen är framme på olycksplatsen. De båda drabbade är ute ur bilen. 16.55 polisen är klar på olycksplatsen. Föraren, en man i 65-årsåldern, har förts till sjukhus för kontroll. Upddateras när mer info finns.

Trafikbrott

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 01:57

Kvinna misstänks för grovt rattfylleri samt grov vårdslöshet i trafik.

10:57 Polisen fick samtal om en personbil som framfördes vingligt i Strängnäs. Bilisten hade sedan åkt in och parkerat på Kvartsgatan. En polispatrull åkte till platsen för att kontrollera bilisten. Bilisten, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri samt grov vårdslöshet i trafik. Bilnycklarna och körkortet omhändertogs.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 02:42

Larm om trafikolycka på riksväg 55 utanför Strängnäs.

13:43 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 55 i höjd med Merlänna utanför Strängnäs med anledning av en trafikolycka. Två personbilar var inblandade i händelsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med kollisionen. Polisen kommer att utreda orsaken till kollisionen, i nuläget är ingen rubricering fastställd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
89%
SverigeUlvhäll

Brott jämfört med riket