facebook_pixelStarrvägen 18H Södermanlands län, Strängnäs - hitta.se
Hitta.se

Starrvägen 18H

645 44 Strängnäs, Strängnäs Södermanlands län

Ett flerfamiljshus byggt 1983

Fastigheten på Starrvägen 18B är ett flerfamiljshus byggt 1983.

Bolån i Strängnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Strängnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Strängnäs

Boendemiljön i Strängnäs Domkyrkodistrikt

Människorna i Strängnäs Domkyrkodistrikt

Människorna i Strängnäs Domkyrkodistrikt

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Strängnäs Domkyrkodistrikt bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Strängnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 56% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 886 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 868 303 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Strängnäs

För de som är folkbokförda på Starrvägen 18H gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,73% (0,08)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,742% (-0,43)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,3% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

M+31%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 214 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Djupa Skogen

Just nu finns det 8 hyreslägenheter att byta till i närheten av Starrvägen. Snitthyran är 6 919 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

161 meter från adressen ligger Sikslöjans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo på Finningevägen 53.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Kronan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (710 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (96 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Strängnäs Domkyrkodistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 07:59

Larm om trafikolycka på E20 utanför Strängnäs.

07:48 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E20 utanför Strängnäs i höjd med Finninge. Detta med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en lastbil ha kört in i mitträcket. 08:52 Ingen person ska ha skadats fysiskt. Vägen kommer att stängas av. Trafiken kommer att ledas om från trafikplats Biskopskvarn genom Strängnäs. 09:29 Bärgare är på plats och påbörjar bärgningsarbetet. 11:38 Nu ska lastbilen vara bärgad från platsen. Trafiken ska flyta på som vanligt igen. 11:48 Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Misshandel

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 06:21

Man gripen för misshandel i relation.

16:51 Polisen larmades till en bostad i Strängnäs kommun med anledning av befarat lägenhetsbråk. 17:07 Polis var på plats och pratade med en man och en kvinna som befann sig i bostaden. Mannen, som är i  60-årsåldern, greps misstänkt för misshandel mot en kvinna som han lever i en relation med. Han fördes till polisstationen för förhör. Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll av sina skador. Med hänsyn till de inblandade och den pågående utredningen lämnas ingen mer information i nuläget. På polisens hemsida finns information om vad du kan göra om du, eller någon du känner utsätts för våld i en relation.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 07:50

Larm om trafikolycka i Löt, Strängnäs.

07:09 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Löt, Strängnäs, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en mopedbil ha kört in i ett träd. Det ska vara halt på platsen och vägen är avstängd. 08:15 Två tonåriga killar var inblandade i olyckan, båda fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
89%
SverigeSträngnäs Domkyrkodistrikt

Brott jämfört med riket