facebook_pixelSahlgrenska Sjukhuset - Blå Stråket 5, Göteborg | hitta.se
Blå Stråket 5 Karta

Besöksadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset
413 45 Göteborg

Om Sahlgrenska Sjukhuset

Sahlgrenska Sjukhuset är verksam inom Sjukhus & Lasarett och Byggnadsantikvarier i Göteborg.

Är det här ditt företag?

Den mest kostnadseffektiva marknadsföringen i Sverige! Kostnadsfritt första 30 dagarna!

Sahlgrenska Sjukhuset har 2.7 i betyg!

Sahlgrenska Sjukhuset har betygsatts av tre personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.7 /5

3 betyg. 2 kommentarer

HASAN GRADISIC

för en vecka sedan

Hej, Jag heter Hasan Gradisic och jag är make av Ferida Gradisic som je nuvarande patiemt delvis i Sahlgrenska sjukhus och Mölndals sjukhus.För att hon kan inte svenska ,tyvärr,så jag vas oftast medlare som tolk emellan henne och personal-från undersköterska till överläkare,och därför jag är kompetent att lämnar omdömemed Feridas samtycke. För att folk skriver oftast överklaganden,men för beröm har inte tid eller tycker att betyder ingeting,den är orättvis,tycker jag. Ferida bad mig flera gånger att säger jag till personalen i båda sjukhuset,Sahlgrenska och Mölndal,att är hon själv väldigt nöjd med alla utan undantag i alla riktningar: från eran snabbhet,eran hänsyn,eran humör,eran hjälpsamhet,eran expertis och särskilt tålamodet och förståelse för kommunikation emellan triangel:Ferida-personal-jag via telefon. För att flesta kontakter gick via mig,jag bekräftar att allt som skriver ovanför är i verkligheten bättre en som skriver. Ferida var alltid tillgenglig /och tvärtom/ via telefon som var inte alltid lett men personalen hann alltid,även strax efter operation. En sak till : var inte absolut lett att personalenuppfyler så tunka skyldighet mot Ferida för att hon had flera svårigheter som diabetes,stark smårta i benet ,övervikt,förstoppning och språk. Angående ovanför,personalen i båda sjkhuset absolut tjänade denna omdöme och,Ferida,jag och hennes familj säger stor tack till alla som hade kontakt med oss och hjälpte osjäliskt. Med vänliga hälsningar till alla som är liknande med de på avdelningar 138,231,Ortopedi och alla som hade kontakt med Ferida och mig. Ferida och Hasan Gradisic Angered

styrbjörn olsson

för mer än ett år sedan

försökt nå öron/näsa/hals 5 dagar i rad. ringt vid 8-tiden på morgonen.Svaret blir att man inte tar emot fler samtal idag.Återkom i morgon.

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Blå Stråket 5, 413 46 Göteborg

Sahlgrenska Sjukhuset har verksamhet på Blå Stråket 5, Göteborg. 

Sahlgrenska Sjukhuset har 1014 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Närhälsan Högsbo vårdcentral i Göteborg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Branscher

Andra format av 031-342 10 00