facebook_pixelSamsung Service - Folkungagatan 18, Göteborg | hitta.se
Hitta.se

Kunddtjänst

Högtider kan påverka öppettiderna
måndag10:00 - 18:00
tisdag10:00 - 18:00
onsdag10:00 - 18:00
torsdag10:00 - 18:00
fredag10:00 - 18:00
lördagStängt
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om Samsung Service

Samsung Service är verksam inom reparation av kommunikationsutrustning och hade totalt 86 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 2 personer sedan 2018 då det jobbade 84 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2008. Samsung Service omsatte 134 678 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapning.

Bild uc
Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!

Samsung Service har 2.5 i betyg!

Samsung Service har betygsatts av sex personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.5 /5

6 betyg. 3 kommentarer

Victor B.

för mer än ett år sedan

Har lämnat in min Samsung galaxy s8+ och dem har gjort allt snabbt och smidigt, dyrt dock men man vet då att mobilen är 100% vattensäker som man oftast inte vet på andra billiga skit ställen som inte kör med original saker

Henrik

för mer än ett år sedan

Hade jag kunnat ge -100 hade jag gjort det. Lämnade in telefonen i morse och sa att jag var tvungen att ha den samma dag eftersom jag skall på semester i morgon bitti vilket dom lovade (jag sa att om dom inte blir klara så får dom inte påbörja arbetet eftersom jag verkligen behöver den.). Åkte dit strax innan stängning för att hämta den och får beskedet att det kommer ta 3-4 dagar innan den är klar och att den nu ligger isärplockad. Så nu står jag utan telefon och semestern är förstörd så tack skitsamsung. Inte ens ett telefonsamtal från dem om att den inte skulle bli klar. Så dåligt så jag finner inga ord. Slutade med att jag åkte och köpte en ny s10+ då jag verkligen behöver telefon närmsta dagarna :( EDIT: när jag skulle hämta telefonen sa ni att mainboardet var trasigt och att det inte var micken och laddkontakten vilket dom sa när den lämnades in och att därför detta hade fått beställas hem och att det därför skulle ta 3-4 dagar extra (detta var ca 17.45 på kvällen). Morgonen efter vid 10.00 kommer ett sms om att den är klar dvs 15 minuters arbetstid efter det att ni sa att det skulle ta 3-4 dagar. Med tanke på att det skulle ta minst 3 dagar innan den blev klar åkte jag och köpte en ny telefon då jag skulle på semester och var i behov av en telefon. Hade ni sagt den blev klar morgonen efter hade jag ju inte behövt lägga nästan 12k på en ny telefon... I dag när telefonen hämtades står det på kvittot att det var smuts i micken och laddkontakten och att baksidan bytts. Dvs inget om moderkortet men därimot ny baksida vilken det INTE VAR något fel på så därför förmodar jag att er s.k. tekniker haft sönder denna och att telefonen därför inte hann bli klar och därför slänger ni till med en lögn. Då jag fått STORA utgifter tack vare detta och ni vägrar kompensation kommer jag att ta det till ARN.

Bo J.

för mer än ett år sedan

Jag ville ha hjälp med att få bort reklam som ploppa upp var gång jag aktiverade telefonen. Ringde servicenumret, men efter nästan 30 min telefonkö och ingen info. hur lång kön är gav jag upp.(urdåligt). gick senare till Samsung service i Göteborg, där fick jag 5-stjärnig hjälp av trevlig och duktig personal.

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Folkungagatan 18, 411 02 Göteborg

Samsung Service har verksamhet på Folkungagatan 18, Göteborg. 

Samsung Service har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Samsung Service i Åkarp.

Samsung Service gick med vinst (2019)

Samsung Service gick med vinst, 4 866 000 kr. Samsung Service minskade sin omsättning med -26,31% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 86 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Nordic Easc AB:

Bolaget ska bedriva service, försäljning och konsultverksamhet inom hemelektronikbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Nordic Easc AB

Organisationsnummer:

556747-1833

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Carl Michael Andersson

Bolaget registrerat:

2008-04-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

95120 - Reparation av kommunikationsutrustning

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-20 10 48