Hitta.se

Kundservice

Om Schenker AB

Schenker AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 052 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 22 personer sedan 2019 då det jobbade 2 074 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. Schenker AB omsatte 12 708 350 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Schenker AB har 2,5 i betyg!

Schenker AB har betygsatts av tolv personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,5 /5

12 betyg. 10 kommentarer

Ann-Kristin E.

för mer än ett år sedan

Mitt paket skickades 20 dec. Paketet anlänt 8 januari, nästan 3 v, till ett ställe som ligger jättelångt från där jag bor. Har inte kunnat hämta paketet ännu och med bästa vilja i världen kan de inte hjälpa mig. Jag har min sjukdom, jag har ingen bil, det är isigt och långt att gå, jag cyklar absolut inte. Har mejlat två gånger. Får inte några svar. De är inte lätt att ha att göra med. Kan inte förstå varför jag inte kunnat få paketet närmast där jag bor? Och det vill inte schenker svara på, varför jag inte fått mitt förstahandsval. Jag skulle inte ens sätta en enda stjärna, så illa är det.

Mattias

för mer än ett år sedan

Trevliga och väldigt hjälpsamma👍 bra skyltat inga problem att hitta gods utlämningen

Camilla

för mer än ett år sedan

Paketet skickades den 16/12 har ännu inte kommit fram, finns tydligen på terminalen i umeå sedan den 21/12 (idag är det den 29/12) Nu har det snart gått 2 veckor, är det rimligt????

Kasper

för mer än ett år sedan

underbar service och bemötande när vi skulle hämta paketet . Stod inget om att de stängde redan kl 11:00 på hemsidan under mellandagarna vilket är tråkigt. Tur att vi var där 10 minuter innan. annars gick det snabbt och bra.

Camilla G.

för mer än ett år sedan

Skickade ett paket från Göteborg den 16/12 till norrland (Örträsk). Paket hade först en beräknad leverans till den 19/12, sedan till den 20/12, sen ändrades det till den 27/12. Paketet har ännu inte kommit fram den 28/12. Enligt vad jag kan se finns paketet på terminalen i Umeå sedan den 21/12 kl 00:49. Var är mitt paket????

Pis

för mer än ett år sedan

Pinsamt! Leverans tidigast 27/12 p.g.a felsortering... Andra gången i rad! I min värld firar man jul 24/12... Aldrig mer näthandlare som har Schenker:(

Mls

för mer än ett år sedan

Utan varmvatten i en och en halv vecka nu, kretskort till vår värmepump skickats för en vecka sedan och det ligger fortfarande på Schenker i Umeå. ...så dåligt!!!

Gustav

för mer än ett år sedan

Mitt paket kom från spanien till umeå på tre dagar men har legat kvar på terminalen i umeå i fyra dagar nu pga "förseningar". Perfekt

Camilla

för mer än ett år sedan

I en vecka har godset legat i er egen terminal i Stockholm. Det var en expressbeställning från leverantören som lyckades packa och beställa transport på en dag. Men då kan ni in te köra godset dit det ska på en hel vecka. Nu står en snickare och väntar, en kund och en tvproduktion väntar. Men kalla fakta kanske har fått en tv-nyhet att leverera angående transporter med Schenker. Så oerhört dålig logistik för ett företag som har transporter som huvudsyssla. Jag hade hämtat det snabbare själv.

Hörnefors D.

för mer än ett år sedan

Snabb leverans Till och med ringer dom Lämnar gods på angiven plats

Karta och andra adresser

Lagervägen 17, 901 37 Umeå

Schenker AB har verksamhet på Lagervägen 17, Umeå. 

Schenker AB har 79 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Umeåskontoret är Schenker AB Terminal hämta lämna i Timrå.

Schenker AB gick med vinst (2020)

Schenker AB gick med vinst, 168 606 000 kr. Schenker AB minskade sin omsättning med -3,71% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 052 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Schenker AB:

Bolaget skall bedriva transport-, speditions-, logistik- och lagringsverksamhet samt tillhandahålla konsulttjänster inom dessa områden. Dessutom skall bolaget bedriva yrkesmässig försäkringsförmedlarverksamhet gällande koncernens behov av internationell egendoms-, ansvars-, transport och motorförsäkring. Bolaget skall dessutom bedriva internationell marin återförsäkrings- och försäkringsverksamhet för koncernens behov av sin Captivebolag.

Verksamheten ingår i:

Schenker AB

Organisationsnummer:

556250-3630

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SCHENKER AG

VD:

Carl Magnus Leonard Strand

Bolaget registrerat:

1984-11-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 090-71 66 10