Hitta.se

Växel

Sturegatan 10 Karta

Leveransadress

Box 1050
101 39 Stockholm

Om Setterwalls Advokatbyrå AB

Setterwalls Advokatbyrå AB är verksam inom advokatbyråverksamhet. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2009. Setterwalls Advokatbyrå AB omsatte 699 709 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Vad tycker du om Setterwalls Advokatbyrå AB?

Skriv ett omdöme

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Sturegatan 10, 114 36 Stockholm

  Setterwalls Advokatbyrå AB har verksamhet på Sturegatan 10, Stockholm. 

  Setterwalls Advokatbyrå AB gick med vinst (2020)

  Setterwalls Advokatbyrå AB gick med vinst, 60 000 kr. Setterwalls Advokatbyrå AB ökade sin omsättning med 5,31% senaste räkenskapsåret.


  LewLaw är ett juristbolag med stor erfarenhet och kunskap. Bolaget arbetar brett inom civilrätten med tonvikt på bl.a. det affärsrättsliga området och allehanda bolagsfrågor inklusive arbetsrätt. Vi kan lösa juridiska problem som rör förhållande mellan såväl enskilda personer som företag. Bolaget grundades och drivs sedan 2013 av jur.kand. Lars E. Wanneby, som har flera års erfarenhet från tidigare advokatverksamhet. En hög servicenivå där klientens bästa utgör ledstjärnan för verksamheten.LewLaw

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Setterwalls Advokatbyrå AB:

  Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet. Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Setterwalls Advokatbyrå AB

  Organisationsnummer:

  556774-5772

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  VD:

  Henrik Jimmy Kjellander

  Bolaget registrerat:

  2009-10-06

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  69101 - Advokatbyråverksamhet

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-598 890 00