facebook_pixelNybrogatan 3 Skåne län, Ängelholm - hitta.se

Nybrogatan 3

262 32 Ängelholm, Ängelholm Skåne län

Bolån i Ängelholm Centrum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ängelholm Centrum. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Ängelholm Centrum

Boendemiljön i Ängelholm Centrum

Boendemiljön i Ängelholm Centrum

I området kring Nybrogatan 3 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 90- och 60-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (84%).

Nittiotalets finanskris gjorde att byggandet nästan avstannade. De få hus som byggdes varierar i utseende med inspiration hämtad från olika tidsepoker. Sextiotalshusen har ofta fasad i tegel, trä eller en kombination av båda materialen. En del hus är byggda i vinkel och har fönsterluckor för utsmyckning.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 9.22%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 11 602 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Ängelholms distrikt
Trafikverksskolan
Ängelholm
Ängelholms station

Människorna i Ängelholm Centrum

Människorna i Ängelholm Centrum

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Ängelholm Centrum bor 54% kvinnor och 45% män. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 898 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 559 038 kronor i lån.

-27%

Här i Ängelholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Nybrogatan 3 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24(-1,41)

10,69(-0,59)

0,242(0,00)

Summa

31,172(-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 28,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

M+45%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Opel i området.

Toyota
Opel

Bostadsmarknaden i Ängelholm Centrum

i Ängelholm Centrum pågår och planeras det för 80 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Ängelholm

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Nybrogatan. Snitthyran är 5 485 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

696 meter från adressen ligger Förskolan Villa Såkul AB.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Nybrovägen 4.

Lockas man av restaurangbesök finns 19hundra och Telegrafen Pub & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (71 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (245 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, mindre än en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ängelholm Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat lördagen den 24 oktober kl 07:46

Personrån, Storgatan.

Två män i 20-årsåldern blir utsatta för ett rån på Storgatan. Flera gärningsmän, ca 5 st till antalet, tilltvingar sig männens mobiltelefoner samt en klocka genom att visa pistolliknande föremål. Polis åker till platsen och upprättar en anmälan om grovt rån.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 23 oktober kl 11:15

Trafikolycka, Ödåkra.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till korsningen Kanongatan/Marknadsvägen i Ödåkra med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en kollision mellan en taxi och en personbil. 11.37 Ingen person behöver medfölja ambulansen till sjukhus. Polis är fortsatt kvar på platsen och inväntar bärgare till båda bilarna. 12.20 Polisen är klara på platsen. Vägen är åter öppen för trafik. En anmälan om trafikolycka upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 oktober kl 02:57

Lastbil som vält

En lastbil som fraktar farligt gods har vält på E6 utanför Ängelholm i höjd med trafikplats Rebbelberga. Vägen är i nuläget helt avstängd. Räddningstjänst och ambulans är på plats tillsammans med polis. Uppdatering: Bärgning av lastbilen har påbörjats. I samband med detta har ett antal närliggande fastigheter utrymmts. Föraren av lastbilen är på sjukhus för kontroll. En polispatrull är på sjukhuset för att höra honom. I nuläget misstänks inget brott i samband med olyckan. Uppdatering: Lastbilen är nu lyft och står på alla däcken. De boende som fått utrymma sina bostäder har fått återvända hem. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas. Vägen kommer att vara avstängd till midnatt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
100%
SverigeÄngelholm Centrum

Brott jämfört med riket