facebook_pixelTallvägen 20 Skåne län, Åhus - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

296 33 Åhus, Kristianstad Skåne län

Adress i Åhus i Åhus i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1965

På adressen finns en villa byggd 1965. Huset är 92 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Åhus.

Värderingen är 28 913 kr/m²

Villan på Tallvägen 20 värderas till ca 2 660 000 kr (28 913 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 660 000 kr

Bolån i Åhus - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Åhus. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Åhus

Tomten är ca 996 kvadratmeter

Tomten, TALLBARRET 1, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TALLBARRET 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Åhus

Människorna i Åhus

Människorna i Åhus

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Åhus bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Kristianstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 34 689 kr, vilket är 28% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 273 538 kronor i lån.

+28%

Här i Kristianstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,46% (-0,19)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 33,9% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

M+71%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 165 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 81 objekt till salu i Åhus - Vattentornet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 860 meter från adressen ligger Jollens förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Konsum Åhus på Järnvägsgatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Drive-In Grillen i Åhus och Spice of Åhus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1684 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Horna fure, ligger ca en minuts gångväg (150 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Wellness Studio Åhus, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Åhus

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 04:30

Bilbrand strax söder om Bromölla

Räddningstjänst och Polis larmas till en bilbrand strax söder om Bromölla. Enligt initiala uppgifter har branden till viss del spridit sig till terrängen. Räddningstjänsten är på plats och arbetar med branden och Polis har spärrat av kring brandplatsen. 18.35 En person har avlidit i samband med branden. Det rör sig om en kvinna i 60-års åldern. Anhöriga är underrättade. Den tekniska undersökningen är genomförd och bilen är bärgad från platsen.  Inget tyder direkt på brott, men för att kunna utesluta helt inleds en förundersökning om mord i väntan på svar från den rättsmedicinska undersökningen. Ingen är misstänkt eller gripen.

Brand

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 07:02

Brand i lastbil, E22 Vä.

Larm inkommer om brand i en lastbil som kör i södergående körriktning på E22 i höjd med Vä. Polis skickas till platsen för att biträda räddningstjänsten och hålla ordning på trafiken. Branden släcks så småningom och bärgning av trailern påbörjas. Klockan 06:17 rapporteras trailern vara bärgad och trafiken flyta på som vanligt igen. Inga personer uppges ha kommit till skada. Ej heller misstänks något brott i samband med branden.

Stöld, försök

Rapporterat måndagen den 12 april kl 07:06

Inbrottsförsök, bilverkstad.

Polis larmas utav väktarbolag till Nyängsgatan i Bromölla med anledning av ett inbrottsförsök. När polis anländer är ingen gärningsperson kvar på platsen och en ruta konstateras vara krossad på en bilverkstad. Området söks av med hundförare samt ett flertal polispatruller. Ingen gärningsperson anträffas. Polisen är klara på platsen, en anmälan om försökt till stöld genom inbrott upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
437%
SverigeÅhus

Brott jämfört med riket