facebook_pixelRågångsvägen 10 Skåne län, Båstad - hitta.se
Hitta.se

Rågångsvägen 10

269 44 Båstad, Båstad Skåne län

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 49 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hemmeslövsstrand.

Bolån i Båstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Båstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Båstad

Tomten är ca 1217 kvadratmeter

Tomten, HEMMESLÖV 10:84, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HEMMESLÖV 10:84 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hemmeslövsstrand

Människorna i Hemmeslövsstrand

Människorna i Hemmeslövsstrand

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Hemmeslövsstrand bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 68 år, vilket är högre än medelåldern i Båstads kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 42%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 658 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 849 837 kronor i lån.

-17%

Här i Båstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rågångsvägen 10 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,23% (-1,42)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,162% (-2,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,5% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

M+54%

Bostadsmarknaden i Hemmeslövsstrand

i Hemmeslövsstrand pågår och planeras det för 70 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 93 objekt till salu i Hemmeslöv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 865 meter från adressen ligger Förskolan Guldgruvan, Ekonomisk Förening.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (523 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (127 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hemmeslövsstrand

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 06:35

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Anna Göransson och Peter Adlersson.

01:12, grov stöld, Varberg Vi får in ett larm om att en gärningsperson tagit sig in i en bostad på en adress i Skällinge och lyst med en ficklampa i ansiktet på en inneboende. Gärningspersonen blev skrämd och sprang iväg. Ett antal patruller åker till platsen och söker i området med bland annat hund. Ingen träff på någon misstänkt. En anmälan om försök till grov stöld genom inbrott är upprättad. 04:02, trafikolycka, Laholm Föraren av en personbil har kört i diket på E6 vid Mellbystrand. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen.  Inga personskador. Bilen bärgas och en patrull skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. 04:45, stöld, Falkenberg Vi får in ett samtal om inbrott på en adress i Fridhemsberg. Det ska ha skett i någon form av lada samt ett garage. Två personer ska enligt initiala uppgifter lämnat platsen. Polis kommer dit, men anträffar inga gärningspersoner. Inget uppges vara stulet. En patrull skriver en anmälan om försök till stöld.  

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 08:11

Ytterligare en trafikolycka på E6:an i höjd med Mellbystrand.

En personbil samt en lastbil inblandade i olyckan, oklart skadeläge. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. E6:an nu helt avstängd i södergående riktning på grund av räddningsarbetet varför andra bilister uppmanas att välja annan väg, oklart hur länge. Trafiken leds nu om på alternativa vägar och det är fortfarande oklart hur länge E6:an kommer att vara avstängd.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 02:57

Trafikolycka, E6:an Östra Karup

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på E6:an strax söder om Östra Karup. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en olycka mellan en personbil och en lätt lastbil i södergående riktning. Bärgare är på väg till platsen. Trafiken är påverkad fram tills dess att bärgaren är klar på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
22%
SverigeHemmeslövsstrand

Brott jämfört med riket