Beddinge Strandväg 127

231 75, Beddingestrand Skåne län

Beddinge Strandväg 127

231 75, Beddingestrand Skåne län

Adress i Beddingstrand i Beddingestrand i Skåne län. Här bor Przemyslaw och Anna och tre företag finns på adressen.

Hitta hit

Boendemiljön i kvarteret

Området kring Beddinge Strandväg 127 består till 93% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 90- och 30-talet.

Nittiotalets finanskris gjorde att byggandet nästan avstannade. De få hus som byggdes varierar i utseende med inspiration hämtad från olika tidsepoker. Flerbostadshusen byggda på 30-talet är ofta byggda i minimalistisk stil s.k. funkis och känns igen på de kvadratiska och släta fasaderna med sina glasade entréer.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Människorna i kvarteret

Pensionerade låg- och medelinkomsttagare i singelhushåll i villa utanför små- och medelstora städer

I Beddingstrand bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Trelleborg kommun(49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Beddingstrand har 10% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 20% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder

Barn i grundskoleålder

Barn i gymnasieålder

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

-11%

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 119 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 610 582 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

Här i Trelleborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Beddinge Strandväg 127 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,60%

 (-1,05)

10,69%

 (-0,59)

0,242%

 (0,00)

Summa

31,532%

 (-1,64)

+85%

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 33,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 85% fler röster än riksgenomsnittet.

Bilägande

Man kör gärna Ford och Peugeot i området.

Parkeringsplatser & Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i kvarteret

Slutpriser i närheten

Det har sålts 1 objekt i området senaste sex månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 37 538 kr/m². Budgivningarna startar i snitt på 30 692 kr/m² och går upp med 22.31 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor och barnomsorg

844 meter från adressen ligger Förskolan Solöga i Beddingestrand AB.

Närmaste grundskola är Smygehamn Fritidshem (4 357 meter), som är en kommunal skola med ca 218 elever i årskurserna 1-6. Här har 97% av lärarna lärarexamen och det går 18 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Matöppet på Beddinge Strandväg 104.

Lockas man av restaurangbesök finns Bedinge Golfklubb och Restaurang Amalfi i närheten.

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (366 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (205 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Golfbanor & Golfklubbar, Postservice, Postens Postombud, Campingplatser och Partihandel.

Golfbanor & Golfklubbar

Postservice

Postens Postombud

Campingplatser

Partihandel

Arbetsmarknaden i Trelleborg

Jobb i närheten

Just nu finns det 129 lediga jobb i Trelleborg, vilket motsvarar 3% av alla lediga jobb i Skåne län. Bland annat söker man:

- Läkare

- Behandlingsassistent/Socialpedagog

- Butikskommunikatör/Visual merchandiser

- Enhetschef, offentlig förvaltning

- Sjuksköterska, grundutbildad

Exempel på företag som anställer just nu:

- Region Skåne , Koncernkontoret

- Trelleborgs kommun , Socialförvaltningen

- Impressive Relations

- Trelleborgs kommun , Serviceförvaltningen , Lokalvård

- Medcura AB

3%
Skåne län Trelleborg

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Beddingstrand

Övrigt

Rapporterat torsdagen den 18 oktober kl 11:37

Klagstorp. Misstänkt grovt våldsbrott.

Polisen arbetar just nu i en fastighet i Klagstorp med anledning av ett misstänkt grovt våldsbrott. Polisen har spärrat av en misstänkt brottsplats i en bostad och polisens kriminaltekniker är beställda till platsen. En person är gripen. Arbetet leds av yttre befäl och eventuella mediafrågor besvaras av polisens mediacenter på regionledningscentralen.  11.45 Den gripne är en man. 13.45 Polisen har inlett en förundersökning om mord. Det är äldre kvinna som är avliden och en äldre man som gripen. Mannen och kvinnan har en relation till varandra. Anhöriga är underrättade.

Trafikolycka, singel

Rapporterat söndagen den 14 oktober kl 04:32

Mc som kört av vägen, väg 1922, Skurup-Knutstorp, Tyringe.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 1922, Skyrup-Knutstorp, Tyringe, där en mc kört av vägen. Övriga omständigheter är initialt okända. 17.23 Mc-föraren är vaken och talbar, och kontrollerades av ambulans på platsen. Polis är klar på plats.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 13 oktober kl 11:03

Bil som voltat ut på en åker, Havgårdsvägen, Börringe.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Havgårdsvägen, Börringe, där en bil ska ha voltat ut på en åker. Skadeläget är initialt okänt. 23.44 Två personer är förda med ambulans till sjukhus. Bilen kommer att bärgas från platsen.

29%
Sverige Beddingstrand

Brott jämfört med riket

Läs mer på Brottsplatskartan.se