Furuvägen 12 Skåne län, Beddingestrand - hitta.se

Furuvägen 12

231 76 Beddingestrand, Trelleborg Skåne län

Adress i Skateholm i Beddingestrand i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Furuvägen 12.

Hitta hit

Bolån i Skateholm - räkna på din boendekostnad

Räkna på hur mycket du kan köpa för i Skateholm. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!
area_nearby_house_plot

Tomten är ca 1615 kvadratmeter

Tomten, BEDDINGESTRAND 1:116, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Det finns inga bygglovsansökningar registrerade på bostaden.

Boendemiljön i Skateholm

housing_info

Området kring Furuvägen 12 består till 98% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda på 60- och 50-talet.

Sextiotalshusen har ofta fasad i tegel, trä eller en kombination av båda materialen. En del hus är byggda i vinkel och har fönsterluckor för utsmyckning. Femtiotalshusen har ofta uteplatser på markplan som gör att huset flyter samman med trädgården.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.9%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 20,504 kr. Räkna på kostnaden här

Wikipediafoton från närområdet

Människorna i Skateholm

area_interests

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Skateholm bor 48% kvinnor och 52% män. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Skateholm har 2% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 10% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 905 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 991 718 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-5%

Här i Trelleborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Furuvägen 12 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,60(-1,05)

10,69(-0,59)

0,242(0,00)

Summa

31,532(-1,64)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 33,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 85% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+85%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 161 meter från adressen ligger Förskolan Solöga i Beddingestrand AB.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns 2:a Sandbank i närheten.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (468 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (109 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Skateholm

Jobb i närheten

Just nu finns det 8 356 lediga jobb i Trelleborg, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Skåne län. Bland annat söker man:

- Hovmästare

- Account manager

- Business controller

- Driftmontör, elkraft

- Försäljningschef

Exempel på företag som anställer just nu:

- Heat Kronoberg AB

- Josa invest AB

- Teamtailor

- StudentConsulting

- Academic Work

100%
Skåne länTrelleborg

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Skateholm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Bedrägeri

Rapporterat fredagen den 15 november kl 06:59

Två personer anhållna för försök till grovt bedrägeri i Trelleborg.

Polisen kunde igår, torsdag, gripa två personer misstänkta för försök till grova bedrägerier i Trelleborg. Händelsen kom till polisens kännedom genom en äldre kvinna som ringde polisen sedan hon blivit misstänksam över ett telefonsamtal som hon fått. När hon kontaktade polisen gav hon så bra information att polisen snabbt kunde agera. Efter en kortare samverkansinsats mellan några polispatruller kunde man lokalisera ett fordon och ingripa. Fordonet, som hade holländska registreringsskyltar hade observerats på flera ställen i Trelleborg under gårdagen. Två personer greps, en 35-årig man och en 37-årig kvinna. En förundersökning om försök till grovt bedrägeri inleddes och de båda anhölls senare av åklagare. De två personerna sätts i samband med tre liknande händelser under gårdagen, där polsktalande personer har ringt upp landsmän och försökt förmå dem att lämna ifrån sig kontanter och värdeföremål. Förundersökningen omfattar även ett fullbordat grovt bedrägeri i Lund, där en äldre kvinna förmåtts att lämna ifrån sig gods, samt minst ett försök till grovt bedrägeri. Polisen i region Syd samt i närliggande regioner har en längre tid haft stora problem med samma tillvägagångssätt. Den pågående förundersökningen i Trelleborg kommer under de närmaste dagarna att koncentreras på de misstänkta grova bedrägerierna i Trelleborg och Lund. Därefter kommer man att samverka inom polisregion Syd och närliggande polisregioner. Om du har blivit utsatt för liknande brott eller om tips kan lämnas, vänligen kontakta Polisens växel på telefonnummer 114 14. Frågor i ärendet besvaras av presstalesperson Ewa-Gun Westford på telefonnummer 0705-47 18 57, med start imorgon lördag 2019-11-16.

Bedrägeri

Rapporterat fredagen den 15 november kl 06:57

Två personer anhållna för försök till grovt bedrägeri i Trelleborg.

Polisen kunde igår, torsdag, gripa två personer misstänkta för försök till grova bedrägerier i Trelleborg. Händelsen kom till polisens kännedom genom en äldre kvinna som ringde polisen sedan hon blivit misstänksam över ett telefonsamtal som hon fått. När hon kontaktade polisen gav hon så bra information att polisen snabbt kunde agera. Efter en kortare samverkansinsats mellan några polispatruller kunde man lokalisera ett fordon och ingripa. Fordonet, som hade holländska registreringsskyltar hade observerats på flera ställen i Trelleborg under gårdagen. Två personer greps, en 35-årig man och en 37-årig kvinna. En förundersökning om försök till grovt bedrägeri inleddes och de båda anhölls senare av åklagare. De två personerna sätts i samband med tre liknande händelser under gårdagen, där polsktalande personer har ringt upp landsmän och försökt förmå dem att lämna ifrån sig kontanter och värdeföremål. Förundersökningen omfattar även ett fullbordat grovt bedrägeri i Lund, där en äldre kvinna förmåtts att lämna ifrån sig gods, samt minst ett försök till grovt bedrägeri. Polisen i region Syd samt i närliggande regioner har en längre tid haft stora problem med samma tillvägagångssätt. Den pågående förundersökningen i Trelleborg kommer under de närmaste dagarna att koncentreras på de misstänkta grova bedrägerierna i Trelleborg och Lund. Därefter kommer man att samverka inom polisregion Syd och närliggande polisregioner. Om du har blivit utsatt för liknande brott eller om tips kan lämnas, vänligen kontakta Polisens växel på telefonnummer 114 14. Frågor i ärendet besvaras av presstalesperson Ewa-Gun Westford på telefonnummer 0705-47 18 57, med start imorgon lördag 2019-11-16.

Bedrägeri

Rapporterat fredagen den 15 november kl 06:55

Två personer anhållna för försök till grovt bedrägeri i Trelleborg.

Polisen kunde igår, torsdag, gripa två personer misstänkta för försök till grova bedrägerier i Trelleborg. Händelsen kom till polisens kännedom genom en äldre kvinna som ringde polisen sedan hon blivit misstänksam över ett telefonsamtal som hon fått. När hon kontaktade polisen gav hon så bra information att polisen snabbt kunde agera. Efter en kortare samverkansinsats mellan några polispatruller kunde man lokalisera ett fordon och ingripa. Fordonet, som hade holländska registreringsskyltar hade observerats på flera ställen i Trelleborg under gårdagen. Två personer greps, en 35-årig man och en 37-årig kvinna. En förundersökning om försök till grovt bedrägeri inleddes och de båda anhölls senare av åklagare. De två personerna sätts i samband med tre liknande händelser under gårdagen, där polsktalande personer har ringt upp landsmän och försökt förmå dem att lämna ifrån sig kontanter och värdeföremål. Förundersökningen omfattar även ett fullbordat grovt bedrägeri i Lund, där en äldre kvinna förmåtts att lämna ifrån sig gods, samt minst ett försök till grovt bedrägeri. Polisen i region Syd samt i närliggande regioner har en längre tid haft stora problem med samma tillvägagångssätt. Den pågående förundersökningen i Trelleborg kommer under de närmaste dagarna att koncentreras på de misstänkta grova bedrägerierna i Trelleborg och Lund. Därefter kommer man att samverka inom polisregion Syd och närliggande polisregioner. Om du har blivit utsatt för liknande brott eller om tips kan lämnas, vänligen kontakta Polisens växel på telefonnummer 114 14. Frågor i ärendet besvaras av presstalesperson Ewa-Gun Westford på telefonnummer 0705-47 18 57, med start imorgon lördag 2019-11-16.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
29%
SverigeSkateholm

Brott jämfört med riket